Novi zakon zahtijeva slušanje predavanja Grete Thunberg prije kupovine benzina

The Babylon Bee

SAD — Niz novih zakona koji trenutačno prolaze kroz državna zakonodavna tijela u New Yorku, Kaliforniji, Oregonu, Havajima i nekoliko drugih progresivnih država, zahtijevat će od vas da poslušate predavanje Grete Thunberg prije kupovine benzina.

Vozači će morati pogledati 20-minutno predavanje 16-godišnje klimatske aktivistice prije kupovine štetnog fosilnog goriva.

“Želimo biti sigurni da vozači ostanu informirani”, rekao je kalifornijski guverner Gavin Newsom, koji je rekao da će potpisati zakon. “Tako će im 16-godišnjakinja moći održati lekciju, a oni će posjedovati sve činjenice prije nego učine nešto nepromišljeno poput dolijevanja goriva u svoje automobile kako bi mogli otići na posao.”




Nakon što vozači odslušaju cijelo predavanje Thunberg, od njih će se zatražiti prolazak brzog kviza od petnaest pitanja kako bi pokazali da razumiju koliko su užasni zbog činjenice da voze automobile. Potom će vozačima koji prođu kviz s najmanje 80% uspješnosti biti dozvoljeno svoja vozila dopuniti gorivom. Tijekom tog procesa punjenja, na ekranu će se neprestano prikazivati isječak Thunberg koja govori: “Kako se usuđuješ!”

Zakon se neće primjenjivati na slavne osobe koje kupuju mlazno gorivo.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.