Sutkinja presudila da će otac 7-godišnjeg James Youngera imati pravo glasa u ‘rodnoj tranziciji’

Cristina Laila

Life Site

Sutkinja je u četvrtak presudila da će Jeffrey Younger imati zajedničko skrbništvo nad svojim 7-godišnjim sinom Jamesom, što znači da će imati riječ u vezi medicinskih odluka.

Life Site je izvijestio:

Sutkinja koja je vodila slučaj Jeffreyja Youngera, oca koji pokušava zaštititi svog sedmogodišnjeg sina Jamesa od kemijske kastracije putem “rodne tranzicije”, presudila je danas da će roditelji imati zajedničko skrbništvo nad Jamesom, što uključuje donošenje zajedničkih medicinskih odluka za dijete.

Sutkinja Kim Cooks iz 255. okruga također je naredila šutnju roditeljima kako ne bi mogli razgovarati s novinarima o slučaju i odlučila da otac nije dužan platiti troškove odvjetnika. Odluka sutkinje znači da će web stranica Save James morati biti ugašena.

Jeffrey Younger je obećao da će se nastaviti boriti za svog sina nakon što je sutkinja ranije ovog tjedna presudila protiv njega u slučaju u kojem je pokušao spasiti svog sina Jamesa od rodne “tranzicije”.

Majka 7-godišnjeg James željela je kod dječaka započeti terapiju blokatorima puberteta i naposljetku s hormonima suprotnog spola.

Jeffreyjeva bivša supruga dr. Anne Georgulas nastavila bi kemijsku kastraciju njihovog sina kako bi dovršila tranziciju Jamesa Youngera u “Lunu”.




Dr. Georgulas je zapravo priznala na sudu da nije biološka majka Jamesa i njegovog brata blizanca Judea. Ona je koristila in-vitro oplodnju s jajašcem donatora.

Teksaški guverner najavio je u srijedu da ured teksaškog državnog odvjetnika i teksaški Ured za zaštitu obitelji sad istražuju ovaj grozan slučaj u kojem su uključeni James Younger i njegova izopačena majka koja radi na kastraciji svog sina.

U međuvremenu se pojavio video James Youngera u kojem je imao samo 3 godine i koji otkriva da ga je njegova majka oblačila u haljine i bojala njegove nokte kad je bilo samo maleno dijete.

Zlostavljanje majke započelo je jer se Jamesu svidjela igračka iz filma Snježno kraljevstvo namijenjena djevojčicama. Sasvim je normalno da se dječaci igraju s igračkama za djevojčice; to ne znači da žele biti kastrirani i napraviti “tranziciju” u djevojčicu.

Na pitanje je li dječak ili djevojčica, James, tada u dobi od samo 3 godine, je odgovorio “djevojčica”. Rekao je da mu je mama rekla da je djevojčica.