Konzervativac osudio liberalne politike koje će za pet godina podržavati

The Babylon Bee

FORT WORTH, TEKSAS — Lokalni konzervativac Patrick Porkers osudio je liberale u utorak zbog podržavanja politika koje će za samo pet godina i on sam podržavati.

Od besplatne zdravstvene zaštite za sve i poreza na bogatstvo do besplatnog fakulteta i opraštanja studentskog duga, konzervativac je sustavno demontirao svaku politiku koju liberali podržavaju, iako će za nekoliko godina popustiti pred baš svakom od njih.

Muškarac je rekao da se oštro protivi tome kako progresivci brzo mijenjaju stvari i preferira konzervativni pristup mijenjanja tih istih stvari, ali samo s malom zadrškom.




“Liberali uništavaju ovu zemlju”, rekao je, odmahujući svojom glavom i šakama. “Oni iznose i provode sve ove radikalne ideje koje će uništiti samo tkivo našeg društva. Dakako, na kraju ću popustiti liberalima i podržati politike koje bih prije samo pet godina smatrao groznima. Ali ja ovdje moram biti glas razuma i upozoriti sve protiv tih ideja s kojima ću se nakon nekog vremena složiti.”

“Mislim, usporimo malo i pokušajmo zakočiti sve na pet godinA”, dodao je. “Za mene, jedini način spašavanja ove zemlje jest da se površno opirem progresivnim promjenama prije nego neminovno učinim ustupke i držim se istih uvjerenja koje su oni imali prije samo pet godina.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.