Muslimanski policajac angažiran radi promicanja raznolikosti završio kao član zlostavljačke bande

Paul Joseph Watson

Muslimanski policajac u Velikoj Britaniji koji je angažiran radi promicanja raznolikosti, završio je kao dio zlostavljačke bande koja se bavila seksualnom trgovinom djece.

Policajac iz Zapadnog Yorkshirea Amjad Ditta, također poznat kao Amjad Hussein, optužen je za seksualne prijestupe protiv djece u dobi između 13 i 16 godina.

Ditta je 2016. godine imenovan časnikom za raznolikost “kako bi se povećao broj crnaca i etničkih manjina koji se pridružuju policijskim snagama” nakon što je premijerka Theresa May rekla da broj crnih i azijskih policajaca u Velikoj Britaniji “jednostavno nije dovoljan”.

Po svom imenovanju, Ditta je rekao da bi policijske snage trebale odražavati zajednicu kojoj služi u pogledu raznolikosti.

Tri godine kasnije saznalo se da je Ditta zloupotrebljavao svoj položaj kako bi ciljao na tinejdžerke.

“Optužbe uključuju nekoliko silovanja, seksualnih napada, nabavu i prodaju droge… (Ditta) je bio policijski službenik u vrijeme zločina za koje je optužen”, izvješćuje BBC News.

Trenutačno je suspendiran s dužnosti.




Ostali muškarci koji su uhićeni kao dio operacije seksualne trgovine uključuju Vaqaasa Abbasa, Nadeema Adalata, Sajida Adalata, Vaseema Adalata, Amjada Dittu, Christophera Eastwooda, Metaba Islama, Mohammeda Rizwan Iqbala, Ishtiaqa Latifa, Asada Mahmooda, Arfana Mira, Younisa Mohammeda iliti Younisa Khana, Nadeema Nassira, Shahzada Nawaza, Shazada Nazira i Sohaila Zafara.

Sve dobra stara tradicionalna britanska imena, siguran sam da ćete se složiti.

Velika Britanija svjedočila je mnogim skandalima koji su uključivali muslimanske bande zlostavljanja diljem zemlje.

U nekim slučajevima, vlasti su prikrivale zlostavljanje djece zbog zabrinutosti oko političke korektnosti.