Sanders pojasnio da će njegovi gulazi biti demokratski gulazi

The Babylon Bee

DES MOINES, IOWA — Nakon što je organizator u kampanju Bernieja Sandersa poetizirao o ljepotama gulaga i potrebi reedukacije ljudi, Sanders je pojasno da će njegovi gulazi zapravo biti demokratski gulazi.

“To nisu oni klasični, totalitarni, sovjetski gulazi — ne da ima bilo čega lošeg u njima — to su demokratski gulazi”, rekao je u pojašnjenju. “Mi glasamo o zatvorskim kampovima, tako da to nema veze s onim gadnim diktatorskim stvarima.”

Potom je poslao dopis svojim članovima osoblja podsjećajući ih da gulazi nisu smjeli biti otkriveni sve do druge faze njegovog plana.

Sanders je navodno bio vrlo ljut i razočaran na člana svog osoblja koji je pustio mačku iz vreće u videu koji je objavio Project Veritas.




“Zapamtite, mi započinjemo s obećanjima o besplatnim stvarima, a tek onda bacamo sve u gulage, nakon što dođemo na vlast”, rekao je iznervirani Sanders skupini volontera svoje kampanje okupljenima iza pozornice tijekom sinoćnje debate. “To je totalno amaterski potez, govorenje o gulazima, masovnom gladovanju i milijunima smrti, prije ulaska u 2. fazu.”

“Dajte ljudi — držite se plana.”

Predsjednički kandidat naredio je svom osoblju da se pridržavaju govornih točaka kao na primjer besplatne zdravstvene zaštite, besplatnog interneta, besplatnih Krispy Kreme krafni i izbjegavaju bilo kakve razgovore o gulazima za koje Sandersova kampanja ima razrađene detaljne planove još od vremena kad je Sanders najavio svoju kandidaturu za predsjednika.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.