Bernie Sanders izašao iz utrke za predsjednika kako bi mogao provesti više vremena u svojim mnogim, mnogim kućama

The Babylon Bee

BURLINGTON, VERMONT — U potezu koji neće iznenaditi nikoga tko je pratio njegovu neuspjelu kampanju, demokratski kandidat za predsjednika Bernie Sanders odustao je od svoje kandidature, najavivši kako želi provesti vrijeme u svojim mnogim, mnogim kućama.

“Učinilo mi se glupo provoditi sve ovo vrijeme u kampanji dok zapostavljam svoje mnogobrojne kuće”, objasnio je Sanders svojim pristašama. “Napravio sam ogroman profit propagirajući socijalizam i nagomilao mnogo nekretnina, stoga je vrijeme za uživanje.”

Iako su njegovi pristaše razočarani, čini se kako ga većina njih razumije. “On je desetljećima neučinkovito propagirao socijalizam”, rekao je radnik iz kampanje Trevor Ball. “Sad je konačno dobio glavni zgoditak i vrijeme je da uživa u svojoj isplati. To je ono najbolje što svi očekujemo od socijalizma.”




Sad kad je Bernie Sanders izašao iz utrke, dao je podršku Donaldu Trumpu, kojeg naziva “idolom” i kaže kako se nada da će kupiti mnogo više kuća kako bi mogao imati carstvo nekretnina baš poput Trumpa.

“Moje rastuće carstvo nekretnina jednostavno zaslužuje moje puno vrijeme i pažnju.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.