Ova ljevičarka je poslala najgluplji Tweet vezan za “Black Panther” ikad. Nevjerojatno

Ben Shapiro

U ponedjeljak, glavna urednica i “planetarni evangelist” Planetarnog društva Emily Lakdawalla našla se u nezgodnoj situaciji na Twitter-u zbog svoje namjere da preskoči otvaranje filma “Crna Pantera” ovaj vikend.

Tweet glasi:

Očito, jedino rješenje je da Lakdawalla više nikad ne napusti kuću. Nikad se nezna kada možemo nekom u općoj blizini uništiti dan, očito.

Kasnije je obrisala Tweet. No, dodala je:

Naglasak medija na navodni trenutak transformacije kojeg “Crni Panter” predstavlja, smiješno je preuveličan – ali to nije ništa u usporedbi sa ljevičarima koji smatraju da je njihova misija da svoje životne izbore stave u drugi plan kako slučajno njihova prisutnost ne bi uništila “Velik Dan” crnim ljubiteljima filma. Prvo, teško je vjerovati da većina crnaca očekuje da bijelci ne pohađaju u kino ili da im je stalo do toga. Drugo, zašto bi se ljevičari zalagali za re-segregaciju, ovaj put iz poštovanja prema crncima? Treće, ako je “Crni Panter” tako važna izjava o rasi, zašto bijelci ne bi trebali to vidjeti i biti (pozitivno) izazvani i promijenjeni?

Ali ideje su danas na stražnjem sjedalu u odnosu na politiku identiteta. Zbog čega je “najbolji odgovor” na Tweet došao od jednog Tyler Baines-Cadburya: