Sarah Sanders UNIŠTILA medije oko Trumpovog “životinjskog” komentara

Ryan Saavedra

Screenshot: YouTube/CBS News

U četvrtak, glasnogovornica Bijele kuće Sarah Sanders zalupila je medije i demokrate zbog širenja zlonamjerne laži o komentaru predsjednika Donalda Trumpa, kad je nazvao članove bande MS-13 “životinjama”.

Mnoge medijske organizacije i članovi Demokratske stranke namjerno su izvukli iz konteksta Trumpov komentar, tvrdeći da se on odnosio na sve imigrante, dok su transkript i video jasno pokazali da je govorio o MS-13.

CBS-ov Steven Portnoy pitao je Sanders tijekom pressice da li Predsjednik vjeruje da su imigranti životinje: “Želim vas pitati iz razloga što se u zadnja 24 sata mnogi stanovnici ove zemlje pitaju što je Predsjednik mislio kad je izjavio da neki imigranti nisu ljudi, nego životinje?”

Sanders je izravno odgovorila: “Ako mediji i liberali žele braniti MS-13, oni su i više nego dobrodošli da to rade. Iskreno, moje mišljenje je da Predsjednik nije upotrijebio dovoljno jak termin.”

“Životinje su bile te koje su ubole muškarca 100 puta nožem, odrubile mu glavu i iščupale srce iz prsnog koša“, nastavila je Sanders. “Životinje su zatukle bejzbol palicom 15-godišnju djevojku koju su prostituirali. I životinje su kidnapirale i silovale 13-godišnju djevojčicu u Houstonu.”

POGLEDAJTE: