POGLEDAJTE: Skupina pravnika pretukla muškarca koji je dio skupine optužene za opetovano silovanje 12-godišnje djevojčice

Hank Berrien

Screenshot: Twitter

U utorak, skupina pravnika bijesna na 18 muškaraca optuženih za opetovano silovanje 12-godišnje djevojčice u indijskom gradu Chennaiu, napala je muškarce nakon njihovih saslušanja na sudu.

Dio napada uhvaćen je kamerama; video prikazuje kako odvjetnici vuku jednog od optuženih niz stepenice i tuku ga dok ovaj moli za milost. Policija je pokušala zaustaviti napad, ali su odvjetnici bili brojniji.

Optuženi muškarci, koji su radili u djevojčinom apartmenskom naselju kao operateri dizala, vodoinstalateri ili sigurnosni čuvari, navodno su sedatirali djevojčicu bezalkoholnim pićima, a zatim je prevezli u jedan od praznih stanova u naselju gdje su je silovali i često snimali napade tijekom sedam mjeseci. Kazneno djelo navodno su snimali optuženici, koji su kasnije ucjenjivali žrtvu prijeteći joj da će snimku objaviti na internetu.

Djevojčino teško iskušenje napokon je došlo na vidjelo nakon što je rekla svojoj starijoj sestri da je boli trbuh; starija sestra je rekla njihovim roditeljima. Policija u Chennaiju izjavila je za New Indian Express: “Rekla je sestri da je bila silovana, ponekad i grupno, od strane muškaraca koji su radili u apartmanu gdje su živjeli”. Djevojčina majka obavijestila je policiju 15. srpnja.

Video ispod: