KLAVAN: Znanost otkrila zašto konzervativci ne vole AOC [Satira]

Andrew Klavan

Screenshot: YouTube/Julian Jensen

Ovo što slijedi je satira.

Neuroznanstvenik vjeruje da je pronašao razlog zbog kojeg konzervativni muškarci ne vole socijalističku kongresnicu Alexandriju Ocasio-Cortez. Volio bih da ovo izmišljam, ali to nije slučaj. Prema Huffington Postu, neuroznanstvenik Bobby Azarian rekao je da su njegove duboke i temeljite studije, u potpunosti nedirnute njegovim vlastitim predrasudama, otkrile neospornu činjenicu koja glasi, onak znanstveno, da konzervativni muškarci reagiraju na strah snažnije od liberala te se zbog toga boje Ocasio-Cortez jer — i sad citiram Huffington Post — “kao mlada, Latina, žena iz radničke klase, ona prijeti preokretanjem društvenog poretka koji je stoljećima držao bijele muškarce u vladajućoj klasi.”

Sad, ovdje u Daily Wireu također imamo tim apsurdnih znanstvenika čije se smiješno pristrane studije mogu uzeti izvan konteksta, stoga sam se odlučio posavjetovati s našim dr. Hapless von Nudnickom kako bih vidio ima li kakve teorije o tome zašto se konzervativci boje kongresnice koja želi dignuti poreze čak do 70 posto kako bi financirala vladino preuzimanje našeg ekonomskog sustava.

Prema istraživanju dr. von Nudnicka, gospodična Ocasio-Cortez posjeduje tri kvalitete koje u kombinaciji uznemiruju delikatne umove konzervativnih muškaraca: 1) Ona je glupa. 2) Ona je socijalistica. I 3) Ima dobre sise.

U svom radu objavljenom u recenziranom časopisu Gibberish, dr. von Nudnick piše: “Za većinu muškaraca, glupa žena s atraktivnim parom dojki upravo je ono što traže. Evolucionarno gledano, bez glupe, stasite žene, čovječanstvo se uopće ne bi reproduciralo jer da nisu glupe, ne bi spavale s nama, a da nisu stasite, ne bi se uopće trudili. Dakle, kad muškarci vide glupu, stasitu ženu, sve njihove pozitivne lampice počinju treperiti. A onda, kad odjednom shvate da je ona socijalistica koja želi uništiti zemlju, to sve pokvari i, prema tome, konzervativni muškarci postaju zbunjeni.”

Dakle, evo ga. Pomoću čuda znanosti napokon smo otkrili pozadinu Alexandrije Ocasio-Cortez. Koja je također prilično lijepa. Za socijalisticu.