Užasnuta nacija odjednom je shvatila da će Ocasio-Cortez vjerojatno biti predsjednica za šest godina

The Babylon Bee

SAD — Osjećaj straha, terora i izvjesne propasti preplavio je naciju u petak kad su Amerikanci odjednom shvatili da će Alexandria Ocasio-Cortez vjerojatno postati predsjednica nakon što stekne pravo na kandidaturu 2024. godine.

“Oh–oh ne”, rekao je jedan muškarac dok se vraćao kući s posla u petak navečer, zaustavivši svoj automobil kraj ceste kako bi povratio prisebnost. “S njezinom brzo rastućom popularnošću među članovima ljevice, nedostatkom ekonomskog i političkog obrazovanja među mlađim generacijama i njezinim vještinama na društvenim medijima, ona će gotovo sigurno završiti u Ovalnom uredu.”

Čovjek je potom izgubio svijest i morao ga je oživjeti časnik prometne policije u prolazu.

Tisuće ljudi diljem zemlje odjednom je doživjelo epifaniju da nema teoretske šanse da Ocasio-Cortez u potpunosti ne preuzme Demokratsku stranku tijekom sljedećih nekoliko godina i lako osvoji predsjedništvo u post-Trumpovoj eri.

“Osuđeni smo na propast”, priopćila je nacija u kolektivnoj izjavi nakon što je shvatila da će ekonomski nepismena zastupnica lijevo od Staljina za nekoliko godina vjerojatno voditi zemlju.

Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.