Bogati, privilegirani u naciji skupili se kako bi održali predavanje naciji o zlima bogatstva, privilegije

The Babylon Bee

HOLLYWOOD, SAD — Prema izvorima prisutnim na večerašnjoj 91. godišnjoj svečanosti dodjele nagrada Filmske akademije, bogata i privilegirana elita nacije okupila se kako bi održala predavanje naciji o užasnim zlima bogatstva i privilegije.

Najbogatijih 0,00001% nacije pristiglo je na ekskluzivni, ograđeni događaj visokog stupnja sigurnosti u limuzinama i luksuznim automobilima kojima su upravljali sluge kako bi proveli nekoliko sati govoreći siromašnima i građanima srednje klase kako moraju zbaciti jaram ugnjetavanja koji im je nametnula bogata elita.

“Bijeli, privilegirani zgrtači bogatstva su ti koji uništavaju Ameriku”, rekao je jedan bijeli, privilegirani muškarac čija se neto vrijednost procjenjuje na 160 milijuna dolara. “Svi vi ljudi na jeftinim sjedalima kod kuće: morate se više potruditi.”

“Amerika je jednostavno užasna nacija koja ne pruža nikakve mogućnosti”, rekla je jedna žena koja je zaradila 100 milijuna dolara noseći kostime i čitajući sa stranice riječi koje je netko drugi napisao. “Moramo spriječiti da 1% zgrče sve bogatstvo.” Nakon što su je obavijestili da se nalazi dobrano unutar tih 1%, pojasnila je da su zapravo problem oni u 0,000001%.

Nažalost, čini se kako će se događaj održati po planu i iduće godine.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.