Poljska pruža otpor EU globalistima koje podržava Soros

Jose Nino

Poljska se nalazi na nišanu globalista.

Zaklada Stefan Batory koju financira George Soros pozvala je birokrate u Bruxellesu da pojačaju svoje napore kako bi gurnuli globalizaciju niz grlo Poljske. Zakladu Stefan Batory osnovao je Soros 1988. godine s ciljem tranzicije komunističke Poljske u “otvoreno društvo”.

Zaklada je objavila studiju koja je pohvalila napore Europske komisije da nametne svoju volju Poljskoj pod krinkom promicanja “vladavine prava”.

Kampanja EU za potkopavanje poljskog suvereniteta i dalje odoljeva usprkos rastućoj negativnoj reakciji Poljaka.

Zaklada sada poziva Bruxelles da udvostruči svoje napore prema Poljskoj, tvrdeći da je borba za “neovisnost pravosuđa” vitalan sastojak za zaštitu “ljudskih prava” diljem EU.

Nevladina udruga podržana od Sorosa tvrdi da je “borba za vladavinu prava u Poljskoj … zapravo bitka za opstanak EU.” Zaklada Stefan Batory godinama je radila na “pripremanju poljskog društva za izbjeglice”, na “formiranju pozitivnih stavova prema” migraciji iz Trećeg svijeta i osposobljavala tisuće profesionalaca i dužnosnika za borbu protiv “predrasuda” i “mržnje na internetu”.

Poljska konzervativna Stranka prava i pravde (PIS) predvodila je protivljenje potezima EU za kršenje suvereniteta država članica.

Pro-nacionalna platforma za suverenitet PIS-a proizvela je velike rezultate na izbornoj razini, budući da je postala prva stranka u postkomunističkom razdoblju koja je osvojila dovoljno mjesta bez potrebe za koalicijom na izborima 2015. godine. PIS je obećao preokrenuti pro-europsku, pro-globalističku agendu naseljavanja migranata u zemlju.

Poljski ministar vanjskih poslova Jacek Czaputowitz i mađarski ministar vanjskih poslova Péter Szijjártó udružili su se na konferenciji za novinare na kojoj su potvrdili svoju potporu pro-suverenitetu Europe. Prozvali su politički establišment EU-a zbog pokušaja guranja otvorenih granica niz grlo zemalja članica EU-a.

Poljska ima razloga za sumnju u migracijsku politiku EU-a. Ona je već uzrokovala društvene katastrofe u zemljama poput Francuske i Britanije, a Francuska se također nedavno pridružila Britaniji u prihvaćanju Big Brothera kako bi se borila protiv novih valova kriminala.

Poljska je oaza razuma u pustinji političke iracionalnosti. Kako bi nacija osigurala svoje slobode, ona mora imati pravo na zaštitu svojih granica.