Fox News zabrinut da bi mogao izgubiti krajnje lijevu demografiju usred kontroverze Tuckera Carlsona

The Babylon Bee

NEW YORK, NY — Izvršni direktori Fox Newsa navodno su sazvali hitan sastanak u utorak ujutro zbog kontroverze oko starih, uvredljivih komentara zvijezde političkog komentara Tuckera Carlsona.

Prema riječima insajdera, čelnici informativne organizacije su “izrazito zabrinuti” zbog mogućnosti gubitka krajnje lijeve demografske skupine koja prijeti bojkotom kanala.

“Vidimo mnogo ekstremnih ljevičara koji pozivaju na bojkot stanice i počinje nas zabrinjavati činjenica da bismo ih mogli izgubiti”, rekao je jedan izvršni direktor u panici. “Ima li itko bilo kakvih ideja kako bismo mogli primamiti ove libtarde natrag?”

Jedan je direktor predložio proglašavanje stanice “sigurnim prostorom” od bigotizma i mizoginije, ali je nakon prijedloga zamoljen da napusti sobu. Drugi je zakreštao i predložio izmišljanje više lažnih vijesti. “Svi oni gledaju CNN, tako da se čini kako im se sviđaju takve stvari”, rekao je, iako je istaknuto da Fox News već izmišlja gotovo isti broj priča kao i CNN.

“Tost od avokada!”, iznenada je viknula druga osoba. Kad nitko nije odgovorio, slegnuo je ramenima. “Ne znam, pretpostavljam da ga čudni milenijalci i demonkrati vole? Možda bismo ga mogli malo podijeliti ili napraviti trag od krušnih mrvica koji bi vodili do stanice ili nešto slično? Vrijedi razmisliti o tome.”

U vrijeme objavljivanja, izvršni direktori Fox Newsa odlučili su nekoliko tjedana maskirati Tuckera Carlsona kao Che Guevaru.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.