Desničarska AfD sugerira da se dijelovi Njemačke sad nalaze pod islamskim ‘kalifatom’

Paul Joseph Watson

Njemačka desničarska stranka AfD objavila je grafiku koja sugerira da se dijelovi zemlje sad nalaze pod kontrolom islamskog “kalifata”.

Nakon završetka europskih izbora, jedna od podružnica AfD-a u Berlinu objavila je sliku na Facebooku koja pokazuje da su zapadne i južne države, dijelovima zemlje u kojima je AfD dobio manje podrške, preuzeli islamisti.

Slika pokazuje zemlju podijeljenu na “republiku Njemačku” i “Njemački kalifat”, istaknut crnom zastavom s islamskom izjavom vjere.

Post, koji je kasnije obrisan, uključivao je natpis “slike govore glasnije od riječi”.

Unatoč oštrih kritika zbog objavljenog posta, jedna je kritičarka komentirala da bi radije živjela u islamskom kalifatu nego u Njemačkoj koju predvodi AfD.

“Kad bih morala živjeti pod AfD-om u nečemu što se naziva ‘Saveznom Republikom Njemačkom’, onda bih radije odabrala zeleni kalifat, molim. Tamo je sunce i ukusna hrana!”, komentirala je Christina Fischer.

Kao što smo ranije izvijestili, šokantan plakat koji je kreirala AfD stranka pokazivao je bjelkinju koja se prodaje na islamskom tržištu robova popraćenog riječima “Da Europa ne bi postala ‘Eurabia’ … Europljani glasaju za AfD!”

Početkom ovog mjeseca, njemački ljevičari u publici pljeskali su prijetnjama smrću koje su bile usmjerene članovima AfD tijekom emisije političke debate.