Ubilački psihopati nacije neodlučni hoće li slijediti nove zakone o oružju

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Demokrati poput Betoa O’Rourkea predložili su niz novih zakona o oružju, kao što su univerzalne pozadinske provjere, zabrana spremnika koji drže više od deset metaka, a mogući je čak i “obavezan otkup” nekih vrsta oružja poput AR-15-ica. Iako bi ovakvi zakoni predstavljali glavobolju vlasnicima oružja koji poštuju zakone, ubilački psihopati nacije nisu previše sigurni na koji način će zakoni utjecati na njih.

“Pozadinska provjera mi zvuči zabrinjavajuće”, objasnio je svojim prijateljima poremećeni ubojica Steve Mason, poznatiji kao “Ubojiti Steve”. “Ja definitivno ne bih prošao bilo kakvu provjeru pošto sam dobro poznati psihopat. Ali ja zapravo nikad nisam nabavio oružje putem prodavača oružja; Ja jednostavno kradem sva svoja oružja koja koristim za ubojstvo. I do sad još nitko nije predložio pozadinsku provjeru na krađe, tako da mislim da sam na sigurnom.”




Jake Foster, koji priprema masovnu pucnjavu, izrazio je sličnu zabrinutost zbog zabrane spremnika “velikog kapaciteta”. “Pošto namjeravam počiniti masovnu pucnjavu, ponovno punjenje nakon svakog desetog hica zvuči doista iritirajuće”, rekao je Foster. “Usprkos zakonu, mislim da bih svejedno mogao koristiti spremnik velikog kapaciteta. Pretpostavljam da je pitanje jesam li voljan prihvatiti mogućnost kazne povrh višestrukih optužbi za ubojstvo.”

Jedan zakon koji je uspio uzbuditi ubilačke psihopate bio je otkup AR-15-ica. “Ako ponude mnogo novca za moju AR-15-icu, to bi moglo biti prilično vrijedno truda”, rekao je luđak Craig McGee. “Tada bih mogao taj novac iskoristiti za kupnju više jednako smrtonosnog oružja… ali na crnom tržištu, naravno. Treba izbjeći te pozadinske provjere.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.