KLAVAN: Nova, brilijantna strategije ljevice: Prodavanje loših ideja zlostavljanjem djece [Satira]

Andrew Klavan

Ovo što slijedi je satira.

Ljevica je osmislila brilijantni novi plan pod nazivom “Prodavanje loših ideja zlostavljanjem djece”. Ljevičarska aktivistica Connie Heartless iznijela je novu strategiju na sastanku korisnika ljevičarskih politika koji žive u šatorima ispod Manhattanskog mosta. Gđa Heartless je rekla: “Ne znam zašto se ovo nismo prije sjetili. Svih ovih godina pokušavamo oduzeti ljudima oružje i preuzeti ekonomiju širenjem panike među odraslima zbog nasilja i klimatskih promjena. Propustili smo očitu manu u tom planu: odrasli su u potpunosti razvili mozak i sposobnost rasuđivanja. Ali, djecu možemo prilično lako zastrašiti našom propagandom i potom je koristiti kao glasnogovornike koji će širiti taj strah među ostalima.”

Na pitanje nije li teroriziranje tinejdžera kako bi poticali kontrolu oružja i klimatsku paniku jedan od oblika zlostavljanja djece, gđa Heartless je rekla: “Kakav bi se to zli desničar usudio proturječiti ovoj sirotoj djeci kad bi ona bila jasno zlostavljanja u političke svrhe. Umjesto toga bismo trebali slaviti hrabrost te djece koja su prevladala činjenicu da ih aktivisti klimatskih promjena zlostavljaju kako bi postali glasnogovornici aktivista klimatskih promjena koji ih zlostavljaju.”

U svom govoru Organizaciji Svjetskih Vođa Koji Pokušavaju Preuzeti Ekonomsku Moć Širenjem Klimatske Panike — ili ukratko UN-u — gđa Heartless je rekla: “Kako se usuđujemo izvući ovu djecu iz škola kako bi širili paniku o klimatskim promjenama kad bi ona mogla biti u školi i ne učiti ništa jer smo ih uvjerili da će svi umrijeti radi klimatskih promjena.” Dok je gđa Heartless govorila, ponosno je pokazivala na nekoliko prestravljene djece koja su sklupčana u kutu sisala svoje palčeve i kompulzivno se njihala naprijed-nazad.

Gđa Heartless je također dodala svoje pohvale traumatiziranju djece koja se koriste za širenje panike u vezi vatrenog oružja, rekavši: “Ako ne napustimo Ustav kako bismo zaustavili zlostavljanje tih mladih ljudi onda ih moramo nastaviti zlostavljati.”

Govor gđe Heartless podigao je prisutne u UN-u na noge, nakon čega su počeli skandirati: “Predajte nam svu moć ili ćemo nastaviti zlostavljati vašu djecu.” Bio je to trijumfalni trenutak. Za zlostavljanje djece.

Andrew Klavan je američki konzervativni pisac, novinar, scenarist, politički komentator i voditelj podcasta “The Andrew Klavan Show” na Daily Wireu.