Mediji razočarani jer su saznali da je naoružani građanin zaustavio masovnu pucnjavu

The Babylon Bee

SAD — Nacionalni su mediji objavili da su danas u žalosti jer je naoružani građanin zaustavio masovnu pucnjavu.

“Žalimo iz razloga što je ovu tragediju, koju smo tjednima mogli iskorištavati, zaustavio dobar čovjek s pištoljem”, rekao je suznih očiju jedan novinar MSNBC-a. “Naše misli i molitve su s napadačem.”

“Ovdje smo svi apsolutno slomljeni i u šoku”, rekao je jedan novinar New York Timesa. “Ono što nam je moglo dati tjedne i tjedne obijesnih priča o kontroli oružja ćemo sad morati suzbiti pošto se ne podudara s našom agendom.”

Informativni mediji također su podsjetili naciju da zadržavaju pravo neposrednog zakapanja priča o masovnim pucnjavama koje ne pomažu njihovoj agendi.




Mediji poput CNN-a, MSNBC-a i ABC News-a potvrdili su da pažljivo pregledavaju činjenice slučaja u pitanju kako bi utvrdili slaže li se sa željenim mišljenjima prije nego ga odluče neprestano tjednima pokrivati.

“Iako bismo uglavnom iskoristili ovakvu tragediju za poticanje naše agende kontrole oružja, u ovom slučaju činjenice zapravo ne idu u našu korist”, rekao je CNN-ov novinar Bob Costanza, nakon nedavne pucnjave koju je okončao naoružani građanin. “Doista je tragično što je ovako završilo, jer smo mogli izvući puno materijala iz te opake situacije.”

Mediji čak nisu pokušavali pronaći djecu koja su bila prisutna tijekom pucnjave, koju bi paradirali po talk-show emisijama i stavljali na naslovnice časopisa čitavu sljedeću godinu.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.