Demokrati izdali popis 7 progresivnih vrijednosti: Zavist, pohlepa, ponos, pohota, bijes, lijenost i bezglutenska neumjerenost

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Demokratska stranka usvojila je sedam progresivnih vrlina kao službeni dio svoje platforme: zavist, pohlepa, ponos, pohota, bijes, lijenost i neumjerenost u bezglutenskom jelu.

Demokrati su u utorak na svojoj web stranici objavili popis vrlina i pozvali sve svoje članove da ih se pokušaju pridržavati u svojim osobnim i javnim životima.

“Svaka od ovih sedam vrlina predstavlja karakternu kvalitetu kojoj bi svaki demokrat morao težiti”, rekao je predsjednik Demokratskog nacionalnog odbora Tom Perez. “Moramo biti usidreni u snažnom karakteru ako želimo ostati vjerni svojim načelima. One bi trebale djelovati kao smjernice za vrstu osobe kakvom bi svaki demokrat trebao postati.”
Popis je popraćen kratkim opisom svake pojedinačne vrline i zašto je ona važna za demokrate:

  • Zavist: Osjećati zavist je zapravo smisao ljevičarstva. Ako svi imaju više od vas, kako biste uopće mogli biti sretni?
  • Pohlepa: Bogati ljudi su loši jer su pohlepni, stoga biste i vi zauzvrat trebali biti pohlepni i pokušati uzeti sav njihov novac.
  • Ponos: Učini što god! Woooooo!!!
  • Bijes: Biti konstantno pun gnjeva i bijesa izvrsna je karakterna kvaliteta. GRRR!!!
  • Lijenost: Pustite drugima da rade sav posao za vas. To samo znači biti pametan.
  • Bezglutenska neumjerenost: Jedite koliko god želite tako dugo dok je hrana bez glutena, organska i bez GMO-a.

Demokrati rade i na popisu sedam smrtnih grijeha, za koje se govori da uključuju čednost, umjerenost, dobročinstvo, marljivost, strpljivost, ljubaznost i poniznost.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.