UN želi globalni porez od 10% za plaćanje novog programa ‘zajedničke odgovornosti’ kao odgovor na pandemiju koronavirusa

Jim Hoft

Screenshot: YouTube/euronews

Poput američke ljevice, globalisti nikad ne propuštaju krizu kako bi prigrabili što više moći.

WHO je lagao o ozbiljnosti globalne pandemije koronavirusa. WHO je hvalio Kinu usprkos njihovim konstantnim lažima. A njezin čelnik Tedros Adhanom Ghebreyesus je potom stvorio međunarodnu paniku i globalnu depresiju kad je precijenio stopu smrtnosti pandemije.

A sad njezina sestrinska organizacija, Ujedinjeni narodi, vjeruju da bi ih trebali plaćati više nakon pandemije.

Žele više moći i novca — MNOGO VIŠE moći i novca.

Generalni tajnik Antonio Guiterres najavio je ovaj tjedan svoj plan “zajedničke odgovornosti, globalne solidarnosti”.

Ovi magarci čak ne plaćaju svoje parkirne karte u New Yorku i sad žele još više novca.

LifeSiteNews je izvijestio:

Generalni tajnik Ujedinjenih naroda, António Guterres, najavio je stvaranje fonda za rješavanje globalne pandemije koronavirusa — i istodobno traži od nacija da doprinesu ekvivalentu od najmanje 10 posto godišnjeg dohotka čitave planete ogromnom “inovativnom i koordiniranom paketu stimulacija, usmjerenom prema čovjeku” koji bi se provodio na međunarodnoj razini.

Iako Guterres to izričito ne navodi, čini se da povezuje novi fond, koji naziva “namjenskim fondom za reagiranje i oporavak COVID-19”, s masivnim paketom stimulacija, najavljujući obje mjere u istom priopćenju.

Ako bi zemlje prihvatile plan, Ujedinjenim narodima ili nekakvoj sličnoj koordinirajućoj agenciji, dalo bi se otprilike 8,7 bilijuna dolara, iznos bez presedana koji bi bio 2.900 puta veći od godišnjeg proračuna UN-a od 3 milijarde dolara.

Predloženi plan bi učinkovito uspostavio globalnu agenciju, vjerojatno sam UN, zaduženu za poticanje svjetskih ekonomija za vrijeme krize koronavirusa u čijim bi rukama bilo 10% globalnog prihoda.