Hollywoodski glumci se zakleli da nikad neće prihvatiti ulogu u kojoj će se morati pretvarati da su netko drugi

The Babylon Bee

HOLLYWOOD, KALIFORNIJA — U nastojanjima postizanja veće inkluzivnosti, hollywoodski glumci danas su se odrekli svojih uloga i obećali da više nikada neće prihvatiti ulogu u kojoj će se morati pretvarati da su netko drugi.

Glumci su masovno odustali od svojih uloga budući da drsko prisvajaju iskustva drugih ljudi kad glume.

“Glumci se ne bi smjeli pretvarati da su netko drugi, budući da to predstavlja prisvajanje kulture, misli, djela i stavova druge osobe”, rekla je Alyssa Milano u Instagram videu. “Također bih se željela ispričati za vremena u kojima sam se pretvarala da sam netko tko nisam, od onih vremena kad sam se pretvarala da sam vještica, iako zapravo nisam vještica, pa sve do… čekajte, pa to je jedina uloga koje se mogu sjetiti. Sigurna sam da sam imala još nekoliko. Žao mi je i zbog njih.”




Tek je nekoliko glumaca ostalo u glavnim ulogama nakon ovih najnovijih razvoja događaja, a među njima se između ostalih nalazi i Larry David kojem je dozvoljeno glumiti samog sebe u seriji Bez oduševljenja, molim.

Marvel je osobito taško pogođen ovom viješću i kompanija trenutačno mahnito traži ljude koji zapravo imaju supermoći ili su stvarni nordijski bogovi kako bi odigrali njihove najvažnije uloge. Uspjeli su pronaći stvarnog rakuna i živo drvo za uloge Rocketa odnosno Groota, poželjevši Bradleyju Cooperu i Vinu Dieselu sreću u njihovih budućim karijerama, ako se netko odluči snimiti film o Bradleyju Cooperu ili Vinu Dieselu.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.