Šveđsku majku troje djece brutalno napali migranti, kritizirala švedskog premijera

Remix News

Dok su pokušavali uživati u večernjem izlasku sa svojim supruzima, 24-godišnju Rebeccu Anderson i njezinu sestru u subotu navečer brutalno je pretukla banda imigranata u centru Uppsale, kad su se vraćali kući iz restorana.

Mlada majka troje djece opisala je incident na Facebooku i podijelila fotografije svog izubijanog tijela u objavi koja je podijeljena nekoliko desetaka tisuća puta. U poruci se također narugala švedskom premijeru Stefanu Löfvenu, napisavši: “Molim vas podijelite [moju objavu], pa će možda doći do Löfvena da vidi koliko je sigurna Švedska.”

Rebecca Andersson je rekla da su ona i njezin suprug Fredrik unajmili dadilju kako bi zajedno s njezinom sestrom i njezinim suprugom mogli otići na noćni izlazak u restoran. Nakon igranja shuffleboarda, krenuli su kući nekoliko sati kasnije kad ih je brutalno napala banda imigranata.

“Moj prijatelj i ja ostali smo malo iza i razgovarali, dok su djevojke bile malo naprijed”, rekao je Fredrik Andersson švedskim novinama Fria Tider.

U objavi Rebecce Andersson na Facebooku, rekla je da je iz čista mira jedan od članova skupine mladića nazvao nju i njezinu sestru “pi*kama”.

Kad su ga ona i sestra pitale zašto ih je tako nazvao, napadač je postao agresivan.

“Ja mlatim cure i dolazim iz Gottsunda”, odgovorio je mladić.

Agresivni mladić je potom bijesno napao žene čiji su supruzi hodali iza njih u trenutku kad je započeo napad.

“Sjećam se udaraca u moju glavu i glavu moje sestre”, napisala je Rebecca na Facebooku.

Fredrik i drugi muškarac pohitali su naprijed kako bi intervenirali protiv nasilnika, ali se u tom trenutku napadaču pridružilo više muškaraca koji su napali skupinu.

“Odjednom su iz automobila izašle tri ili četiri osobe, skidajući svoje remenje. Počeli su udarati po nama umjesto po našim suprugama”, rekao je Fredrik Andersson.

Prema Fredriku, članovi bande imigrantskih muškaraca koji su ih napali imali su nekih 20-tak godina i izgledali su kao da dolaze negdje s Bliskog istoka.

“Nisu bili u potpunosti crni, ali sigurno su stranog podrijetla”, dodao je.

Zlostavljanje je zaustavljeno prilično brzo zahvaljujući činjenici da su zaštitari vidjeli što se događa i potrčali u pomoć.

Policija je potvrdila da su upozoreni na napad u centru Uppsale u subotu navečer u kojem je banda pretukla dvije žene.

“Koliko znamo, policija je pritvorila trojicu. Također su mom suprugu rekli da smo sretni što nismo izbodeni, tako da su očigledno kod sebe imali noževe”, zaključila je Rebecca Andersson na Facebooku.

Komentirajući njezinu objavu na Facebooku, brojne su žene izrazile ogorčenje zbog incidenta.