Uvidi za razmatranje prije studenog

Anoniman

Evo nekih zanimljivih točaka o kojima treba razmišljati prije izbora u studenom, osobito za moje prijatelje koji se nalaze na ogradi, poput umjerenih demokrata, libertarijanaca i neovisnih, nikad-Trumpovaca i onih koji razmišljaju o “udaljavanju” od Demokratske stranke.

Žene su uznemirene zbog Trumpovih zločestih riječi. One su također kupile 80 milijuna primjeraka knjige 50 nijansi sive.

Niti jedna jedina feministica nije branila Sarah Sanders. Čini se da su ženska prava važna samo ako su žene u pitanju liberalne.

Nema graničnog zida. Nema zakona o obaveznim osobnim iskaznicama na izborima. Jeste li napokon shvatili? Ail čekajte… ima još više.

Chelsea Clinton izašla je iz koledža i dobila posao na NBC-u vrijedan 900.000 dolara godišnje. Njezina majka leti diljem zemlje i govori o bijeloj privilegiji.

I samo tako, oni su od suprotstavljanja stranom uplitanju u naše izbore došli do dozvoljavanja negrađanima glasanje na našim izborima.

Zid predsjednika Trumpa košta manje od web stranice Obamacare-a. Pokušaj to shvatiti, Ameriko.

Nalazimo se jedne izbore daleko od otvorenih granica, socijalizma, konfiskacije vatrenog oružja i pobačaja tik do rođenja na razini čitave nacije.

Poslali su više trupa i oružja kako bi uhitili Rogera Stonea nego što su poslali u obranu veleposlanstva u Benghaziju.

Prije šezdeset godina, Venezuela se nalazila na 4. mjestu svjetskog indeksa ekonomskih sloboda. Danas je 179., a njezini građani umiru od gladi. U samo 10 godina, Venezuelu je uništio “demokratski socijalizam”.

Rusija je donirala 0,00 dolara Trumpovoj kampanji. Rusija je donirala 145.600.000 dolara Zakladi Clinton. Ali Trump je onaj koji se istražuje.

Nancy Pelosi je pozvala ilegalne strance na Govor o stanju nacije. Predsjednik Trump je pozvao žrtve ilegalnih stranaca na Govor o stanju nacije. Pokušajte to shvatiti.

Socijalist je u osnovi komunist koji nema moć kako bi pod prijetnjom oružja građanima oduzeo sve … još.

Alexandria Ocasio-Cortez želi zabraniti automobile, zrakoplove, dati univerzalni dohodak i misli da socijalizam funkcionira. I ona naziva Donalda Trumpa ludim.

Bill Clinton je platio 850.000 dolara Pauli Jones kako bi je ušutkao. Ne sjećam se da je FBI napravio raciju na ured njegovog odvjetnika.

Budim se svaki dan i zahvalan sam što Hillary Clinton nije predsjednica Sjedinjenih Američkih Država.

Isti mediji koji su mi govorili da Hillary Clinton ima 85% šansi za pobjedu sad govore da su Trumpove ocjene odobravanja nisko.

“Problem kod socijalizma jest taj što vam prije ili kasnije ponestane novca drugih ljudi” — Margaret Thatcher.

Maxine Waters se protivi zakonima o osobnim iskaznicama na izborima; ona misli da su oni rasistički. Kako biste prisustvovali njezinim govorima potrebna vam je osobna iskaznica.

Predsjednik Trump je rekao: “Oni ne žele mene. Oni žele vas. Ja sam im samo na putu.”

Sad, vratite se i ponovno pročitajte ovo kao da čitava vaša budućnost ovisi o tome. Jer i ovisi.