Novi Netflixov film ubija štence kako bi podučio da je ubijanje štenaca loše

The Babylon Bee

Netflix je ovih dana upleten u još jednu kontroverzu, ovaj put s novim dokumentarcem Ubojstvo štenaca (Puppy Murder), emisijom u kojoj redatelj ubija štence kako bi vas naučio da je ubijanje štenaca loše.

Film u trajanju od dva sata prikazuje brutalno ubijanje štenaca i šalje gledatelju snažnu poruku o tome koliko je ubijanje štenaca pogrešno. Od strijeljanja do ubadanja i gaženja parnim valjkom te inspirirajuće klimaktičke scene u kojoj se štene baca u vulkansko grotlo, film nedvosmisleno i uvjerljivo prikazuje brutalnu stvarnost ubojstva štenaca.

“Razmišljala sam o snimanju dokumentarca u kojem zapravo ne ubijem štenad kako bi dokazala poantu, ali to jednostavno nije bilo dovoljno snažno”, rekla je redateljica Amélie Le’Charpentier (koja je, onako usput, žena od boje i imigrantica, pa razmislite prije nego što je počnete kritizirati). “Oslanjala sam se na vlastita iskustva promatrajući ubojstvo štenaca u više navrata i odlučila da jednostavno bacam nakovnje, klavire i ostale stvari na njih kako biste mogli vidjeti koliko je ubojstvo štenaca užasno.”

Mnogi su se ljudi izjasnili protiv filma, ali su brzo nazvani “izbezumljenim konzervativcima” i “poticateljima skandala” budući da očigledno nisu shvatili poruku filma, koja vrlo jasno podučava da je ubojstvo štenaca pogrešno.

Emisija je postigla velik uspjeh među psihopatima i budućim masovnim ubojicama, a već sljedeće jeseni vidjet ćemo i nastavak pod nazivom “Ubojstvo beba” (Baby Murder).

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.