Genijalni Trump nominirao Joea Bidena za mjesto na Vrhovnom sudu prisilivši tako demokrate da ga optuže za seksualni napad

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Trump je objavio svoj izbor za mjesto na Vrhovnom sudu: Joe Biden. Nominiranjem Bidena, Trump je iznudio potez demokrata, natjeravši ih da povjeruju u tvrdnje o seksualnom napadu i optužbe za neprimjereno, jezivo ponašanje usmjerene protiv bivšeg potpredsjednika.

Ovaj “4D šah” potez prisilio je demokrate da odmah optuže Joea Bidena za seksualni napad i preokrenu svoje dosadašnje stajalište o trenutačnim optužbama protiv njega.

“Mi sad vjerujemo Tari Reade”, rekla je natmurena Kamala Harris, “i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da uništimo život tog čovjeka.”

Osim što su povjerovali trenutačnim optužbama protiv Joea Bidena, demokrati su također odmah iskopali 417 novih optužitelja protiv Joea Bidena. Između ostalog, optužen je za sudjelovanje u divljim tulumima bratstva, studentskim pijankama i za nešto što se naziva “Vražjim trokutom”, za koji demokrati napominju da je sotonistički ritual, kod za seksualne izopačenosti ili “možda oboje”.

“Jasno je da je ovaj čovjek opasan i da mu se ne može vjerovati”, rekla je Nancy Pelosi. “Mi pozivamo Senat da odbije njegovu nominaciju i protjeraju iz javnog života.”

Biden je objavio izjavu rekavši: “Ja samo želim otići kući i ponovno vidjeti svoje unuke.” Njegov mikrofon je prekinut i pastirskim je štapom odvučen s pozornice.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.