SPENCER: Bidenovo predsjedništvo i američki gulag

Robert Spencer

Zastupnica Alexandria Ocasio-Cortez (D-Kolyma), tweetala je u petak: “Je li itko arhivira ove Trumpove ulizice za slučaj ako u budućnosti pokušaju umanjiti ili poreći svoje suučesništvo? Predviđam pristojnu vjerojatnost mnogih izbrisanih tweetova, tekstova, fotografija u budućnosti.” Michael Simon, bivši zaposlenik Obamine administracije, tweetao je kao odgovor (kasnije je obrisao tweet): “Da, mi. Svakog zaposlenika administracije, zaposlenika kampanje, donatora, odvjetnika koji su ih zastupali — sve.” Stavio je link na “Projekt Trumpove odgovornosti“, web stranicu koja zlokobno proglašava: “Zapamtite što su učinili.” Zapamtite, navodno, kako biste otjerali te ljude iz javnog života u siromaštvo ili još nešto gore. Hoće li uskoro osvanuti doba američkih gulaga?

Emily Abrams, radnica u kampanji Petea Buttigiega, tweetala je (i potom učinila svoj račun privatnim): “Mi pokrećemo Projekt Trumpove odgovornosti kako bismo osigurali da svatko tko je uzeo plaću kako bi pomogao Trumpu u potkopavanju Amerike odgovara za ono što je učinio.” Web stranica Projekta Trumpove odgovornosti proglašava svoju namjeru uništenja Trumpovih pristaša:

Mi nikad ne smijemo zaboraviti one koji su unaprjeđivali Trumpovu agendu.

Mi bismo trebali pozdraviti naše kolege Amerikance s kojima se politički razlikujemo.

Ali oni koji su uzeli plaću od Trumpove administracije ne bi smjeli profitirati od svojih napora da rastrgaju našu demokraciju. Svijet nikad ne bi smio zaboraviti one koji su, kad su bili suočeni s odlukom, odlučili staviti svoj novac, svoje vrijeme i svoje reputacije u korist razdvajanja djece od njihovih obitelji, poticanje rasizma i antisemitizma te bezobzirno uzrokujući nepotrebni gubitak života i ekonomsko razaranje zbog neuspješnog odgovora naše zemlje na COVID-19 pandemiju.

Osim niza laži o Trumpovoj administraciji, ova izjava postavlja očigledno pitanje o tome što bi “svijet” trebao učiniti nakon što se prisjeti svih tih stvari o Trumpovim pristašama. Odgovor nije teško zamisliti: njih bi svi trebali odbaciti: uskratiti zapošljavanje, uskratiti stanovanje, uskratiti bankovni račun, uskratiti sve. Za njihov smještaj će se morati izgraditi kampovi, osim ako Emily Abrams, Michael Simon i AOC ne žele da ulice budu ispunjene s milijunima izgladnjelih Trumpovih pristaša.

Prisjetite se da je na dan 17. listopada bivši ministar rada Billa Clintona Robert B. “Treći” Reich tweetao: “Kad se ova noćna mora završi, potrebno nam je Povjerenstvo za istinu i pomirenje. Ono bi izbrisalo Trumpove laži, utješilo one kojima je nanesena šteta zbog njegove mržnje i imenovala svakog dužnosnika, političara, rukovoditelja i medijskog mogula čija je pohlepa i kukavičluk omogućila ovu katastrofu.”

Povjerenstvo za istinu i pomirenje koje će posramiti i klevetati Trumpove pristaše! A što će ovo Povjerenstvo odlučiti učiniti s njima, gosp. Reich? Poslati ih u reedukacijske kampove? Nešto gore? Rech je možda autoritarni fanatik, ali također nismo primijetili zborove osuda ostalih demokratskih lidera zbog njegove ružne male prijetnje.

Naposljetku se Reich, Abrams, Simon, Ocasio-Cortez i njima slični neće zadovoljiti s bilo čim manjim od smrti onih koje su uzeli na nišan. Mislite li da je ovo pretjerivanje? Razmotrite činjenicu da je prošle godine fašistički “novinar” CNN-a Andrew Kaczynski pokušao isposlovati otkaz direktora Ureda za unutarnje poslove Ureda za upravljanje zemljištem Williama Perryja Pendleyja, ne samo zbog poricanja ljevičarske mitologije o “klimatskim promjenama”, već i zbog suprotstavljanja džihadskom nasilju i ilegalnoj imigraciji. Lik je u Uredu za upravljanje zemljištem. Kakve to veze ima s džihadskim nasiljem i ilegalnom imigracijom, a kamoli s “globalnim zatopljenjem”? Nikakve. Ali to nije važno. Kaczynski je ovdje pokazao da kultura otkazivanja želi svoje mete ni manje ni više nego mrtve: kad bi Pendley pokušao pronaći posao kao prodavač u trgovini, Kaczynski bi se pojavio i pokušao ga otpustiti, budući da odstupa od ljevičarske ortodoksije.

A Kaczynski nije sam. Prije nekoliko godina pozvan sam kako bih se obratio na obrazovnoj konferenciji u Kaliforniji koja nije imala nikakve veze s islamom; mržnjom ispunjeni fašistički propagandist “islamofobije” i budući agent za nekretnine Nathan Lean natjerao je kukavičkog katoličkog biskupa Jaimea Sotoa, pod čijim se pokroviteljstvom održala konferencija, da otkaže moj nastup. (Održao sam govor na konferenciji prema planu, na mjestu izvan biskupove nadležnosti). I, također prije nekoliko godina, Washington Post je otkrio da pastor Terry Jones, koji je spalio Kuran, vozi za Uber; uredno su isposlovali njegov otkaz. Ne odobravam spaljivanje knjiga, ali to nije protuzakonito u Sjedinjenim Državama, a ideja da čovjek mora biti zauvijek progonjen i spriječen od zarađivanja za svoj život zbog stajališta koja se razlikuju od onih ljevičarskih zapravo otkriva tko su doista ljevičari.

I tako je već godinama jasno da ako se ne slažete s ljevičarskom ortodoksijom, vi morate biti uništeni. Ne samo “razotkriveni” ili “diskreditirani” u svom polju, već također spriječeni da radite sve ostalo, stoga vam je jedina preostala mogućnost umrijeti. Hoće li Biden otvoriti gulage? Ili će to ostaviti Kamali Harris? Ili možda budućoj predsjednici Alexandriji Ocasio-Cortez, izabranoj 2024. i 2028. godine, sad kad su ukradeni izbori postali norma u ovoj nesretnoj naciji?