COULTER: Derek Chauvin, ljudska žrtva

Ann Coutler

Screenshot: YouTube/Atlanta Journal-Constitution

U modernoj Americi povremeno prinosimo bijele muškarce kao ljudske žrtve bogovima političke korektnosti. Neka od naših dobročinstava: Jake Gardner, Kyle Rittenhouse, Darren Wilson, igrači lacrossea Sveučilišta Duke, članovi bratstva Sveučilišta Virginia, Stacey Koon i Mark Fuhrman.

Mi ostali spuštamo glavu i molimo Boga da ne budemo sljedeći.

Ljudske žrtve sa sveučilišta Duke i Virginije barem su bili dovoljno visokog roda da ih je mogla braniti nekolicina novinara i odvjetnika. Ali policajci, vlasnici kafića, vojni veterani i tinejdžer sa Srednjeg Zapada? To definitivno nisu naši ljudi, dragi.

Trenutačno se sudi policajcu iz Minneapolisa Dereku Chauvinu za ubojstvo Georgea Floyda, kojem je klečao na vratu, kako se moglo vidjeti na snimkama s mobitela. Možda se sjećate nečega o tome: To je razlog zašto je Amerika morala gorjeti 2020. godine.

Ali izvješće glavnog medicinskog istražitelja utvrđuje da, iz kojeg god razloga George Floyd umro, to nije bilo zbog Chauvinovog koljena. Ups! Pretpostavljam da nije bilo apsolutno nužno da naša zemlja prođe kroz osam mjeseci pljačke, nereda i uglavnom miroljubive paleži.

Umjesto citiranja nekih beskorisnih medijskih “provjeritelja činjenica”, citirat ću izravno iz izvješća s obdukcije glavnog medicinskog forenzičara okruga Hennepin, Andrewa Bakera:

“Nisu utvrđene ozljede opasne po život —

A. Nema facijalne, konjuktivne petehije ili one usne sluznice

B. Nema ozljeda prednjih vratnih mišića ili grkljana

C. Nema ozljeda mekog tkiva vlasišta, lubanje ili mozga

D. Nema ozljeda mekog tkiva zida prsnog koša, prijeloma rebara (osim prijeloma jednog rebra kao rezultat kardiopulmonalne reanimacije), ozljeda kralježnice ili visceralnih ozljeda.

E. Incizija i potkožno raščlanjivanje stražnjeg i bočnog vrata, ramena, leđa, bokova i stražnjice negativni na okultne traume”

Ukratko: Nema zakrvavljenih očiju i nema traume na bilo kojem dijelu Floydova vrata.

A opet, dan za danom, tužitelji, svjedoci i mediji nam govore da je Chauvin “istisnuo život” iz Floyda. Medicinski dokazi utvrđuju da što god uzrokovalo njegovu smrt, to NIJE BILO gušenje.

To je cijeli slučaj protiv policajca Chauvina! Ali urlikajuća rulja ne odustaje od svoje svete vjerske svetkovine na temelju jednog štrebera u laboratorijskom mantilu. Sunce možda neće izaći! Grad Minneapolis bi mogao nestati! Čekajte — to bi se zapravo moglo dogoditi.

Medicinski forenzičar je također otkrio da je Floyd imao dovoljno fentanila svom organizmu — ne želim reći “za ubiti konja”, jer bi to zvučalo kao kliše. Ali bilo bi dovoljno da ubije čitavu povorku konja. U tehničkom medicinskom žargonu:

“A. Test droge i novih psihoaktivne tvari u krvi pokazuje:

1. Fentanil 11 ng/mL”

To je samo nekoliko prvih riječi u odjeljku “Toksikologija”. Također su navedeni norfetanil, 4-ANPP, metamfetamin, kanabinoidi, amfetamini, morfij i tako dalje.

No, 11 nanograma po mililitru fentanila je prilično važno, utoliko što je glavni medicinski forenzičar to nazvao “fatalnom razinom fentalnila u normalnim okolnostima”, rekavši, “potvrđene su smrti s razinama od 3”.

Tri. A George Floyd je došao do 11.

Prirodno, Baker je brzo nadodao: “Ne tvrdim da ga je to ubilo.” Molim vas, nemojte me baciti budnim bogovima! Ostavite mi moje epruvete! (A mislili ste da su odvjetnici kukavički.)

Imam osjećaj da ćemo svjedočiti još jednom primjeru u kojem ljevica ne prihvaća znanost.

Pored toga što liberali odbijaju prihvatiti znanost o:

— DNA (suđenje O.J.-u)

AIDS (još uvijek čekamo tu veliku epidemiju kod heteroseksualaca!)

Klasterima raka i implantatima dojke (protraćene milijarde dolara i uništenen kompanije zbog privrženosti ljevice kvazi znanosti)

I.Q. (samo pogledajte reakciju na moje spominjanje ove znanosti mržnje) …

… a sad možemo dodati i “farmakologiju”!

Želite li reći da jednostavnim zabijanjem šprice u nečiju ruku možete utvrdirti da se osoba drogirala? To su glupasti, baš kao i slijetanje na Mjesec.

Ovo je suđenje totalna prevara, ali cjelokupna moć države, mediji, ljevičarske šok trupe i najbolji pravni talenati angažirani su protiv Dereka Chauvina.

Uz najboljeg tužitelja Minnesote, država je angažirala Neala Katyala, bivšeg generalnog odvjetnika Sjedinjenih Država — nečuveni manevar u slučaju koji ne uključuje neke visoko tehničke specijalnosti, poput antitrusta. Mnoštvo odvjetnika također radi pro bono za tužitelja — također nečuveno. Država ima neograničena sredstva za progon Chauvina.

Protiv svega toga, Chauvin ima jednog usamljenog branitelja, Erica “Atticus Finch” Nelsona. Fond za pravnu obranu Udruge policajaca i čuvara reda Minnesote izdvojit će milijun dolara za njegovu obranu, a Nelson može razgovarati s drugim rotirajućim odvjetnicima koje taj fond zapošljava. No, osim ako također ne rade pro bono, milijun dolara će se prilično brzo istopiti.

Pravna neusklađenost u slučaju O.J. Simpsona nije bila ovako jednostrana.

Usred izbora porotnika, grad Minneapolis je najavio nevjerojatnu građansku nagodbu u visini od 27 milijuna dolara s obitelji Georgea Floyda. Liberali još uvijek optužuju Richarda Nixona zbog njegovog govora 1970. godine u kojem je nehotice opisao optuženog Charlesa Mansona kao nekoga tko je “kriv, izravno ili neizravno, za osam ubojstava” — što je dovelo do zahtjeva za poništenje sudskog postupka.

Što nam govori nagodba s obitelji žrtve u visini od 27 milijuna dolara.

Crni stanovnici Minneapolisa prijete da će spaliti grad do temelja ako Chauvin ne bude osuđen — a jedini razlog zbog kojeg netko misli da bi porota mogla donijeti osuđujući presudu jest taj što im vjeruje.

Ni u najcrnijim danima Jima Crowa, čitava zemlja se nikad nije okupila protiv jednog pojedinca kao sad.

Molimo vas, bogovi budnosti, tražimo od vas da primite ovu ljudsku žrtvu!

Bacite još jednu djevicu u vulkan.

Ann Coulter je konzervativna društvena i politička komentatorica, spisateljica, sindikalizirana kolumnistica i odvjetnica.