Progresivci slave muškarca koji je prebio ženu

The Babylon Bee

Screenshot

MIAMI, FLORIDA — Progresivci diljem nacije oduševljeno su slavili nakon što je biološki muškarac apsolutno prebio ženu u MMA borbi.

“Volite to vidjeti”, rekla je Katharine Freedle, aktivistica za ženska prava. “To je ono za što smo se desetljećima borili. Konačno smo došli do točke ravnopravnosti gdje je u redu da odrasli muškarac izmlati ženu na nacionalnoj televiziji.”

“Alana McLaughlin je bila toliko hrabra da nastupi i riskira sve!”, nastavila je Freedle. “Svakako, McLaughlin je imala koristi od testosterona, povećane mišićne mase i gustoće kostiju, ali trebalo je stvarno pokazati m… hm, pokazati hrabrosti i izložiti se pogledima cijelog svijeta!”

Usprkos odobravanju i pohvalama progresivaca, mnogi zaostali, transfobni konzervativci teško su pratili samu borbu. “To jednostavno nije bilo u redu, znate? Bilo mi je mučno čak i gledati”, rekao je George Harper. “Mislim, lik je jednostavno premlatio ovu ženu, a ovi su našli načina to proslaviti!”

U izjavi nakon borbe, McLaughlin je rekla kako se nada da je ovo bio poticaj i inspiracija za druge da ustanu, ali i da budu hrabri. “Zapravo, ovo je tek početak i mi se nećemo zaustaviti ovdje. Jednog dana ćemo pobijediti i ageizam i dopustiti tinejdžerkama da se bore protiv potpuno odraslih muškaraca!”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.