MCCULLOUGH: Zašto je ljevica zapravo zla, (a ne glupa!)

Kevin McCullough

Screenshot: YouTube/Guardian News

U Americi se ovog trenutka ljevičarima više ne može dati korist sumnje. Oni nameću agendu koja je zla. Oni su vraški odlučni kako bi je ostvarili, a to i javno govore.

Pokojni Charles Krauthammer bio je osoba zaslužna za intrigantno binarno opažanje da “konzervativci smatraju ljevicu glupom”, ali da “liberali konzervativce smatraju zlima”.

Dokaze o ovom drugom dijelu vidimo konstantno. Žestoka mržnja prema onima koji podržavaju “Amerika prva” agendu dokazuje se svakodnevno. Mržnja zapravo toliko duboko tinja da oni traže načine stvaranja maštovitih zavjera Trumpa koji je u dosluhu s Rusijom i dvostruke opozive temeljene na gotovo nikakvim dokazima.

Oni opravdavaju širenje apsurdnih priča o poremećenim predsjednicima koji otimaju volane — čak i kad su jedan ili više pripadnika tajne službe bili prisutni i mogu posvjedočiti suprotno.

Oni tvrde da pro-liferi mrze žene. Oni tvrde da su roditelji koji ne žele drag kraljice u školama svoje djece fanatici. A naročito preziru ljude koji su vjerni Bogu, obitelji i narodu.

Ne, postoji prilično dokaza da je drugi dio Krauthammerove teorijte istinit.

Što je onda s prvim dijelom? Trebaju li konzervativci još uvijek davati korist sumnje ljevici, kao i njihovim politikama? Trebamo li nevino vjerovati da su oni jednostavno pogrešno informirani, a ne radikalno odani agenti agende koja nije samo antiamerička, već je zapravo… zla?

Kolumnistica New York Posta Karol Markowicz, moja dugogodišnja prijateljica i tjedna gošća u mojoj emisiji, neprestano me prekoravala u eteru da Krauthammerovo zapažanje prihvatim kao istinito. Budući da vjerujem kako je Karol neizmjerno pronicljiva i jedan od najvažnijih glasova zdravog razuma u Americi — obično to i pokušavam.

A opet, uz isprike Charlesu i Karol, ja to više ne mogu.

Maya Angelou poznata je po svojoj izjavi: “Kad vam osoba pokaže tko je, vjerujte joj prvi put.”

Pa, ovaj tjedan (i iskreno za vrijeme trajanja njihovog mandata) Bidenova *administracija nam je točno govorila i govori tko su oni.

Na izravno pitanje voditelja CNN-a u prijenosu uživo: “Što biste rekli obiteljima koje si ne mogu priuštiti galon benzina od 4,85 dolara mjesecima, a kamoli godinama?”

Brian Deese, glavni ekonomski savjetnik *predsjednika Bidena, odgovorio je u suštini rekavši da su “ulozi previsoki” i da se radi o “budućnosti liberalnog svjetskog poretka” i da moraju “ostati čvrsti”.

Drugim riječima, obitelji koje si ne mogu priuštiti dvostruko ili trostruko plaćanje energije koja im je potrebna za samo preživljavanje, moraju apsorbirati udarac u lice i žrtvovati se za opće dobro. A ako to ne možemo učiniti, nemate sreće, naša će žrtva biti vrijedna svega.

On ne laže niti skriva poruku — on misli točno ono što je rekao i oni stoje čvrsto iza toga.

Oni su voljni nametnuti patnju ljudima za koje rade kako bi ostvarili svoju novoprosvijetljenu, “mi znamo bolje od vas”, stvarnost. Ovo je Hitler koji ljude ubija plinom, Thanos koji pucketa prstom, Staljin koji ubija disidente i Bin Laden koji ruši zgrade — sve za neko veće dobro.

I nije u pitanju samo energija, ovu skupinu nije briga imaju li bebe dovoljno mlijeka u prahu, vaše obitelji hranu ili ako žene iskrvare zbog svojih mjesečnih ciklusa.

Nije ih briga hoće li dječak izložiti svoj penis vašoj kćeri u svlačionici ili ako države uz bezgotovinsku jamčevinu puste kriminalce koji su je upravo pokušali silovati ili napasti.

Oni prihvaćaju sve oblike rasizma tako dugo su bogobojazni ljudi naposljetku krivi za sve. Oni preziru policiju — koja je ovdje kako bi usporila ili zaustavila zlo u tijeku. I pomažu izabrati okružne tužitelje koji će odbiti pozvati na odgovornost zle ljude.

Ovako izgleda liberalni svjetski poredak.

Ali kako bi to ostvarili, moraju izgladniti kmetove i oduzeti svaki mogući resurs kako bi ih spriječili da se pobune. Stoga nema novca ili oružja za tebe i mene.

Ne, Charles i Karol, učinit ću rijedak korak neslaganja s obojicom.

Ljevica je zla — i točka.

Oni su spremni ubiti vas, osakatiti, iskrvariti, napasti i izgladnjeti sve dok se ne pokorite.

I mislim da je vrijeme da prihvatimo zapažanje gđe Angelou, nazovimo to onim što jest i zaustavimo ih.

Oni nam pokazuju tko su!