Biden u govoru osudio fašizam pokazujući svoje atraktivne nove brčiće

The Babylon Bee

The Babylon Bee

PHILADELPHIA, PENNSYLVANIA — U večerašnjem govoru, Joe Biden osudio je fašizam i ekstremizam dok je također debitirao s ljupkim, malim brčićima.

Novinari su uzdisali zbog njegove modernog novog izgleda dok je predsjednik bjesnio govoreći da bi ljude koji se ne slažu s njim trebalo osuditi kao teroriste kako bi se borili protiv fašizma.

“Dobro izgledaju na njemu”, rekla je novinarka Entertainment Tonighta na crvenom tepihu. “Znam da inače govore da ne treba nositi takvu vrstu brkova prije Praznika rada, ali mislim da to njemu stvarno uspijeva. To je nekakva vrsta klasičnog izgleda — pomalo europskog, možda njemačkog 1930-ih ili 40-ih? — doista inspirirajuće,”

“Onaj tko posjeduje mladost dobiva budućnost”, vikao je Biden, udarajući po svojoj visokoj govornici dok je stajao ispred divovskih transparenata osvijetljenih krvavo crvenom bojom. “Kako biste osvojili naciju, prvo morate razoružati njezine građane!” U tom se trenutku prilično uzbudio, vičući i držeći ruku prema nebu pod kutom od 45 stupnjeva. Naposljetku je svoj govor zaključio braneći demokraciju i osuđujući fašizam jednom snažnom rečenicom: “Moramo upotrijebiti konačno rješenje kako bismo istrijebili tu gamad koja se želi suprotstaviti našoj veličanstvenoj trećoj Republici!”.

Okupljeni su pozdravili govor gromoglasnim pljeskom.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.