Impresionirana vojska razmjestila Antifu na neprijateljski ISIS-ov teritorij kako bi nastavila dijeliti pravdu

The Babylon Bee

IRAK — Visoki dužnosnici američke vojske posljednjih su tjedana pažljivo promatrali Portland, pozorno motreći antifašističku osvetničku skupinu Antifu. “Ovi veliki Amerikanci su stvarno strastveni u borbi protiv fašizma. To je nadahnjujući prizor”, rekao je jedan general. Odlučeno je da se što veći broj članova Antife u okupi u veliki zrakoplov i prebaci na Bliski istok na područje na kojem ISIS još uvijek drži kakvu-takvu moć.

Iako je istina da je islamistička skupina ISIS u velikoj mjeri raspršena diljem Bliskog istoka, neka žarišta su ostala, a njezina podzemna mreža i dalje prijeti povratkom. Barem je to bio slučaj do sada.

“Dok Antifa korača po ulicama ovih ratom razorenih sela, prilično smo sigurni da se ISIS neće vratiti”, rekao je kapetan Harvey Kittle, jedan od onih koji su predvodili upućivanju Antife na ovu misiju. “Samo pogledajte Portland. Ovdje se zapravo može pronaći vrlo malo ili čak nimalo fašista. To je praktično zona bez fašista. Pretpostavljam da za to moramo zahvaliti Antifi”, dodao je.

I dok su se članovi Antife u početku opirali ovom planu, nakon što su primili informacije da ISIS stoji iz ubijanja kršćana, odjednom se se zainteresirali.




Na pitanje jesu li se bojali da bi ih terorističke skupine na Bliskom istoku mogle eliminirati na licu mjesta, Thistle Matrix Harlequin, vođa AntiFa skupine, izjavio je: “imamo anti-Trump znakove. Čim ih podignemo znati će da nismo ona loša vrsta Amerikanaca i odmah će nas obasuti hvalom i htjeti dodirnuti naša lica.”

Harlequinov partner, Moonshade Wolflust, rekao je da se ne želi boriti protiv ISIS-a, već da samo želi naučiti njihove tajne. “Kako ja to vidim, ISIS radi upravo ono što mi pokušavamo učiniti u Portlandu, samo što mi koristimo više veganskih milkshakeova od kokosa i sličnih stvari.”

Skupina Antifa puštena je prošle srijede na neprijateljski irački teritorij i od tada joj nema glasa.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.