DAVIDSON: Transrodni pokret nije samo netolerantan. On je barbarski i nasilan. I dolazi po vašu djecu.

John Daniel Davidson

Charles Kremenak CC by 2.0

Teško da prođe koji dan, a da ne svjedočimo još jednom užasnom primjeru agresivne netolerancije transrodne ideologije u javnosti. Nedavno je meta te netolerancije bila 80-godišnja žena u gradiću Port Townsend, državi Washington, kojoj je trajno zabranjen pristup lokalnom YMCA bazenu nakon što se usprotivila “trans ženi” — muškarcu — u ženskoj svlačionici.

A zbog toga što se usudila progovoriti o tome u javnosti, nju i njezine pristaše ovog je tjedna napala gomila trans aktivista i Antifa nasilnika.

Prema nedavnom izvješću New York Posta, Julie Jaman suočila se sa zaposlenikom YMCA-a, trans ženom po imenu Clementine Adams, u svlačionici nakon što je Jaman primijetila da je Adams očigledni muškarac. Jaman na čast, nije birala riječi.

“Vidjela sam muškarca u ženskom kupaćem kostimu kako gleda možda četiri ili pet malih djevojčica koje su skidale svoja odjela kako bi koristile WC”, rekla je Jaman Postu. “Pitala sam ga ima li penis, a on je rekao da se to mene ne tiče. Rekla sam tom muškarcu da ‘odmah izađe’.”

Zbog ispoljavanja onoga što bi ne tako davno bilo univerzalno hvaljeno kao primjer hrabrosti i zdravog razuma — suočavanje s muškarcem koji je ušao u žensku svlačionicu kako bi gledao djevojčice koje skidaju svoje kostime — YMCA menadžer je optužio Jaman da je “diskriminatorna”, zaprijetio joj policijom i naredio da napusti ustanovu. Članica YMCA-a 35 godina, naposljetku joj je trajno zabranjen pristup bazenu.

No, muke Jaman ipak nisu bile gotove. U ponedjeljak, Jaman i drugi okupili su se kako bi govorili o opasnoj politici lokalnog YMCA-a koja dopušta muškarcima ulaz u ženske svlačionice. Dok je Jaman govorila, rulja Antifa militanata, uključujući krupne, tetovirane muškarce, okupila se na skupu vičući “Trans žene su žene” kako bi je pokušala zastrašiti i ušutkati. Potrgali su zastave sufražetkinja koje su bila izvješene iza Jaman, koja je vidno potreseno upitala “Hoće li nas prebiti ovdje?” i zamolila pristaše u publici da nazovu policiju.

Antifa rulja je naposljetku okružila Jaman, čije su pristaše, uglavnom sredovječne i starije žene, morale formirati zaštitni krug oko nje. Neke su žene bačene na zemlju. Drugima su poderali cipele. I baš kad su se crnokošuljaški Antifa muškarci počeli natezati s pristašama Jaman, pojavila se policija.

Međutim, jednostavno terorizirati i fizički napadati žene koje su koristile svoja prava Prvog amandmana nije bilo dovoljno. Gradonačelnik Port Townsenda, samoprozvani “perverznjak i devijant” po imenu David J. Faber, veličao je rulju koja je napala Jaman i njezine pristaše, nazvavši incident “nevjerojatnom noći” koja je bila “prekrasna” i lažno tvrdeći da su “trans i cis-saveznici zajedno govorili o ljubavi i podršci”.

Kao što to prikazuju brojni video dokazi objavljeni na Twitteru, nisu učinili ništa takvo. Oni su sudjelovali u razbojničkoj netoleranciji, tinjajućem nasilju i slijepom bijesu karakterističnom za krajnju ljevicu — i potom uživali u tome, s onima poput Fabera koji su veličali rulju zbog njihove brutalnosti prema 80-godišnjoj ženi koja se usudila progovoriti.

Međutim, rulja poput one u ponedjeljak u Port Townsendu predstavlja samo tupi instrument, smeđekošuljaše mnogo šireg nastojanja ljevice da prekine odnos između roditelja i djeteta te preoblikuje društvo na način koji dopušta odraslima, naročito odraslim muškarcima, da im se ispuni svaka želja — i to često nauštrb djece.

No, ta nastojanja ne predvode crnokošuljaški Antifa nasilnici, već medicinski profesionalci u nekim od najprestižnijih bolnica u zemlji. Posljednjih tjedana su Libs of TikTok, Matt Walsh, Chris Elston (Billboard Chris) i drugi objavljivali javno dostupne promotivne videozapise i druge informacije Dječje bolnice u Bostonu (BCH) koji su hvalili takozvanu “rodno afirmativnu skrb“, koja uključuje kemijsku kastraciju, mastektomiju, histerektomiju i genitalno sakaćenje maloljetnika.

Dječja bolnica u Bostonu odgovorila je uklanjanjem svih svojih videozapisa i informacija o “rodno afirmativnoj skrbi” sa svog YouTube kanala i potiho ažurirala svoju web stranicu kako bi (lažno) tvrdila da su operacije vezane uz rod samo za starije od 18 godina.

U međuvremenu, Big Tech i korporativni tisak očekivano su stali u obranu bolnice. Facebook je ovaj tjedan zabranio Libs of TikTok, a Brandy Zadrozny s NBC News-a proširila je dezinformaciju tvrdeći da BCH ne izvodi genitalne operacije na maloljetnicima. Gotovo čitavo medijsko izvješćivanje o BCH aferi uokvireno je kao ekstremni desničarski aktivisti koji prijete bolnici i sudjeluju u “stohastičkom terorizmu“, dok je zapravo ono što su Libs of TikTok i ostali učinili jednostavno objavljivanje vlastitih materijala bolnice.

Videozapisi su istinski zastrašujući. Kirurginja koja ravnodušno objašnjava faloplastiku pred kamerom popraćena hirovitom glazbom ne može sakriti užasnu činjenicu da je ono što opisuje odsijecanje kože podlaktice zdrave djevojke kako bi se oblikovao nefunkcionirajući penis. To je do krajnosti barbarski postupak, a pokušaj da zvuči svakodnevno i prijatno u ovim videozapisima samo naglašava njegovo barbarstvo i okrutnost.

I u pitanju nije samo Dječja bolnica u Bostonu. Kaiser Permanente u Oaklandu, Kaliforniji, amputirao je grudi 12-godišnje djevojčice i kastrirao 16-godišnjeg dječaka u ime “rodno afirmativne skrbi”. Dječja bolnica u Pittsburghu promiče blokatore puberteta za djecu. Ravnateljica pedijatrijskog rodnog programa na Sveučilištu Yale priznala je pred kamerama kako vjeruje da su djeca u dobi od 2 ili 3 godine prikladna za medicinske intervencije na njihovom “rodnom putu”.

Drugim riječima, ljudi i institucije u pozadini ovog pokreta nisu rubni, to nije mladež ružičasto obojene kose ili Antifa razbojnici odjeveni u crno koji viču na starice na ulicama. Oni zauzimaju elitne vrhove američkog društva. Oni imaju stvarnu moć i utjecaj.

I ne pokušavaju se samo ispriječiti između roditelja i njihove djece, oni žele dovesti zdrave djevojčice i dječake na operacijski stol. Oni žele dovesti odrasle muškarce u ženske svlačionice, kupaonice, skloništa i spavaonice. Oni žele da Služba za zaštitu djece oduzme djecu roditelja koji se odbijaju povinovati transrodnosti.

A ako se usprotivite ili prosvjedujete na bilo koji način, oni vas žele etiketirati kao fanatika, prijetnju sigurnosti djeteta, terorista. A dobro znate što to znači.