Stopa ubojstava u Chicagu napokon prestala rasti jer se čak i ubojice boje izaći u noćnim satima

The Babylon Bee

CHICAGO, ILLINOIS — Činilo se da su napokon stigle dobre vijesti za Chicago, budući da se brzo rastuća stopa ubojstava napokon počela izravnavati, ali razlog za taj pad ispao je još više alarmantan: ubojstva su postala toliko veliki problem u Chicagu da sad čak ni prosječni ubojica ne želi izlaziti noću iz straha da će biti ubijen.

“Volim ubojstvo”, rekao je lokalni ubojica Carl Gross, “ali ne želim biti ubijen. Ovdje je postalo toliko loše da nas, regularne, sol-zemlje ubojice progone doista poremećeni ubojice koji ne slijede ubojičin kodeks ne ubijanja ubojica.”

Bernie Arnold, stanovnik Chicaga i povremeni davitelj, se složio: “Ja samo želim daviti ljude”, rekao je Arnold. “Ali sad me previše strah izlaziti noću kako bih pronašao žrtve, tako da ostajem kod kuće sa zaključanim vratima. Pretpostavljam da sad znam kako se zbog mene osjeća obični puk… što bi me stvarno natjeralo na razmišljanje da nisam sociopat.”

Gradonačelnik Rahm Emanuel se nije želio susresti s novinarima u vezi krize, već je umjesto toga objavio priopćenje kroz zaključana vrata: “Kako mogu znati da ste stvarno novinari, a ne prerušeni ubojice koji su došli ovdje da me ubiju? Niste me prevarili. Ja ostajem ovdje, siguran iza ovih vrata otpornih na ubojstvo.”




Još uvijek nije jasno kako zaustaviti ovu epidemiju u kojoj se ubijaju čak i ubojice. Predsjednik Donald Trump je ponudio rasporediti osoblje Svemirskih snaga na mjesto događaja sve dok nije saznao da Chicago nije u svemiru, što ga je nagnalo na nagli gubitak interesa za problem.

“Mogli bi pokušati kontrolom oružja”, sugerirao je Gross. “Hoću reći, to nikad nije utjecalo na mene — ja još uvijek posjedujem pištolj i ubijam ljude s njime — ali možda bi mogli smisliti nekakvu kontrolu oružja koja bi zapravo uspjela spriječiti čak i ljude poput mene od nabavke pištolja. Tada bih se osjećao sigurnije i konačno bih mogao izaći noću i ubijati ljude s cijevi. Volim ubojstva cijevima.”

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.