Amerika ponudila zamijeniti sve svoje komuniste za demokratske prosvjednike u Hong Kongu

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Američki State Department smislio je genijalan plan kako jednim udarcem riješiti kineske probleme s demokratskim prosvjedima i našu naciju ponovno učiniti velikom.

Zahvaljujući sjajnim pregovaračkim sposobnostima Donalda Trumpa, postigli smo dogovor kojim ćemo zamijeniti sve komuniste u našoj zemlji za hongkonške demokratske prosvjednike.

Nakon što je dogovor sklopljen, vojska je počela okupljati komuniste — koji se nisu bunili, pošto se svi zalažu za autoritativnu državu — i ukrcavati ih na teretne zrakoplove. Potom su prevezeni preko Tihog oceana i odbačeni u Hong Kong prije nego su demokratski prosvjednici i Kini ukrcani na sad prazne zrakoplove i njima odletjeli natrag u Ameriku.




“Ovo je najbolji dogovor, možda ikad”, rekao je Trump. “Mi ćemo se riješiti nekih ljevičarskih luđaka, moj prijatelj Xi će biti sretan sa svojim novim sljedbenicima, a mi ćemo steći nove odlične građane koji će me zaista cijeniti i koji se nikada neće ni na što žaliti. Najbolji dogovor u povijesti dogovora.”

Predsjednik je počeo preispitivati svoju odluku nakon što su demokratski prosvjednici počeli kritizirati njegove poglede kontra Drugog amandmana, a on ih je brže-bolje pokušao staviti pod “Red Flag” odredbe.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.