Ljevičarski član gradskog vijeća rekao da je čišćenje izmeta visokotlačnim pranjem s ulica Seattlea rasističko

Paul Joseph Watson

Ljevičarski član gradskog vijeća nedavno je pokušao spriječiti čišćenje ljudskog izmeta s ulica Seattlea visokotlačnim pranjem, tvrdeći da je to rasističko.

Da, stvarno.

U središtu problema nalazi se sud okruga King u središtu Seattlea, gdje beskućništvo i grad šatora koji se razvio u obližnjem parku postaje sve veći problem. Napadnuto je nekoliko zaposlenika suda i dva porotnika.

Područje je također preplavljeno fekalnim tvarima, zbog čega je šerif okruga King, John Urquhart, pozvao okrug da naredi svakodnevno pranje pločnika, koji “smrde po urinu i izmetu”.

Međutim, ljevičarski član gradskog vijeća Larry Gossett obrušio se na taj prijedlog, tvrdeći da je on rasistički jer visokotlačno pranje “priziva slike korištenja vatrogasnih crijeva protiv aktivista za građanska prava”.

Tako je. Budući da su visokotlačna crijeva za vodu svojedobno, prije više od 50 godina, korištena u svrhu suzbijanja aktivista za građanska prava, to znači da bi ulice 2019. godine trebale ostati prekrivene govnima.




Što je sljedeće? Možda bismo trebali pustiti da vatra gori beskonačno jer bi se netko mogao uvrijediti pri samom pogledu na crijevo.

Kao što smo prethodno izvijestili, parkovi u Seattleu postaju no-go područja za širu javnost zbog sve većih problema s agresivnim beskućnicima i smećem.

Kao što smo istaknuli u videu ispod, San Francisco također ima monumentalni problem i čini se kako čišćenje visokotlačnim pranjem gubi bitku.

Posljedice liberalnih politika grada Seattlea i rezultirajuća liberalna “utopija” može se vidjeti u dokumentarcu lokalne televizijske stanice pod nazivom “Seattle umire”: