Pas se identificirao kao rodno fluidan kako bi izbjegao kastraciju

The Babylon Bee

PORTLAND, OREGON — LGTBQ+ aktivisti veličaju Spota, jer je Spot prvi rodno fluidni pas na svijetu. Spot je shvatio da je rodno fluidan nakon što je njegov vlasnik najavio da će ga odvesti veterinaru na kastraciju.

“Kastracija? Što je to? O, čovječe! Zvuči zabavno! Lopta!”, rekao je Spot. Ali onda je naišao na neke promotivne materijale veterinarske službe koje je njegov vlasnik ostavio na stoliću i Spot je ostao užasnut. “Ne više lopta! Ne više lopta!”

“Oh ne! Oh ne! Nije dobro! Nije dobro!”, rekao je, očajnički pokušavajući pronaći neki način da izbjegne bolni kastracijski postupak. Konačno, Spot je pronašao rješenje. Spot je odlučio objaviti da je rodno fluidan. Spot je navukao žensku periku, muške brkove i nekakve Elton John naočale te objavio da se ne identificira kao stvorenje s reproduktivnim organima koje treba ukloniti.




“Naše ruke su vezane”, rekao je veterinar nakon što je pregledao Spota, koji se sad naziva imenom Spork. “Ovaj pas se ne identificira kao muško, tako da više ne možemo pružiti tu uslugu.” Spot-sad-Spork dobio je poslasticu i poslan je kući nakon što mu je rečeno da je “dobar ne-rodno-prilagodljiv pojedinac”.

Vidite kako je Spot prigrlio politiku identiteta kako bi zadobio pažnju i napredovao u životu? Dobar Spork.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.