Žena se izderala na AOC zbog klime: ‘Počnite jesti bebe!’ ‘Preostalo nam je samo nekoliko mjeseci!’

Ryan Saavedra

Screenshot: Twitter

Jedna žena je očigledno “pukla” zbog klimatskih promjena. Tijekom događaja u četvrtak, na kojem je sudjelovala Ocasio-Cortez izjavila je da je “preostalo samo nekoliko mjeseci” i kako je vrijeme da “počnemo jesti bebe!”.

“Nećemo biti još dugo ovdje zbog klimatske krize”, rekla je žena za koju se činilo da govori s naglaskom. “Preostalo nam je samo nekoliko mjeseci!”

“Volim to što podržavate Green New Deal, ali to ne uklanja fosilno gorivo, to neće dovoljno brzo riješiti problem”, nastavila je žena. “Švedski profesor je rekao da možemo jesti mrtve, ali to nije dovoljno brzo. Stoga mislim da bi sljedeći slogan vaše kampanje trebao glasiti ovako: ‘Moramo početi jesti bebe! Mi nemamo dovoljno vremena! Previše je CO2.'”
“Svi vi … ste zagađivači, previše CO2, moramo početi odmah, molim vas, vi ste tako dobri, tako sam sretna što zaista podržavate New Green Deal, ali to nije dovoljno, znate, čak i kad bi bombardirali Rusiju još uvijek imamo previše ljudi”, nastavila je žena. “Previše zagađenja, stoga se moramo riješiti beba. Trebamo pojesti bebe!”

Ocasio-Cortez je odgovorila ženi: “Na sreću imamo više od nekoliko mjeseci. Moramo postići neto nula emisija u nekoliko godina.”

Mnogi kritičari na internetu napomenuli su da Ocasio-Cortez nije rekla da društvo ne bi smjelo ubijati i jesti bebe.