Vlasti užasnute ženom koja je ubila bebu methom umjesto tradicionalnom spravom za isisavanje mozga

The Babylon Bee

HANFORD, KALIFORNIJA — Vlasti su u potrazi za ženom koja je rodila mrtvorođenu bebu s toksičnim razinama metamfetamina u njezinom sustavu. “Ovo je totalni užas”, rekao je gradonačelnik Hanforda Carl Eggburn. “Ona čak nije koristila kalipere kako bi rastrgala dijete na komadiće poput normalnog ljudskog bića.”

“Mi imamo metode za ovakve stvari. Poput ovog usisavača za isisavanje mozga. Zašto izmišljati toplu vodu?”, rekao je Hanfordov načelnik policije Mario Waldorf.

Policija je dobila nalog za uhićenje žene radi ubojstva. “Nismo se mogli odlučiti je li to zapravo ubojstvo ili nije, pošto je u ipak u pitanju nerođena beba”, rekao je narednik Cornlock iz policijske uprave Hanforda. “Odlučili smo se na bacanje novčića. Glava, nije ništa strašno, pismo, UBOJSTVO.” Novčić se okrenuo na pismo.




“To što je učinila je zbilja odvratno”, rekla je lokalna liječnica Margaret Helborn. “Ona je pljunula u lice industrije pobačaja.”

Majka se i dalje nalazi na slobodi i traži se zbog ubojstva nerođenog djeteta prvog stupnja bez korištenja alata koji je odobren od strane vlade.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.