FEDER: Otvoreno pismo zagovornicima pobačaja

Don Feder

Screenshot: YouTube/Channel 4 News

Dragi prijatelji,

Slobodno nastavite činiti sebe progresivno odvratnijima. Pomažete nam okončati pobačaj.

Prvo, razjasnimo nekoliko stvari:

Ne postoji pravo na pobačaj. Pobačaj je negacija prava, uključujući onog najosnovnijeg — prava na život.

Nigdje u Ustavu ne postoji pravo na pobačaj — u preambulu, Prvom amandmanu ili Klauzuli o trgovini. Vrhovni sud je 1973. godine odlučio stvoriti pravo na pobačaj jer su smatrali da je ženama nošenje svog djeteta do poroda užasan teret.

Način na koji je sud to učinio nije čak bio ni pretjerano pametan. Prvo su utvrdili nepostojeće pravo na privatnost u Prvom amandmanu. Prije Griswolda (1965.) nitko nije znao da je tamo. Potom su otkrili pravo na pobačaj koji se krio u penumbri tog pseudo-prava.

Rezultat je 64 milijuna pobačaja od 1973. godine, pri čemu ste vi i vaši saveznici u Demokratskoj stranci (Ubojstvo d.o.o.) zauzeli stav da bi pobačaj trebao biti legalan sve do trenutka rođenja — a možda i kasnije. Ne mogu shvatiti kako se ovo razlikuje od čedomorstva.

Od odluke Roe protiv Wadea, gotovo svaka četvrta Amerikanka je imala pobačaj. Afroamerikanci čine 38% svih pobačaja — gotovo tri puta više od njihovog postotka u populaciji. (Neki bi to nazvali genocidom.) To je upravo ono što je osnivačica Planiranog roditeljstva Margaret Sanger planirala. Sanger je bila eugeničarka koja je željela manje obojenih Amerikanaca. Mora da se osjećate ponosno kad znate da joj pomažete u tom plemenitom pothvatu.

Što se tiče vaših navodnih prosvjeda, sloboda govora ne uključuje:

  • Bombardiranje i vandaliziranje centara za trudnoću, čiji je jedini cilj pomoći ženama da zadrže svoju djecu. Želite li da svaka trudnoća završi pobačajem?
  • Prosvjedovanje ispred domova konzervativnih sudaca Vrhovnog suda, udaranje u bubnjeve i vrištanje preko zvučnika.
  • Ometanje crkvenih obreda. U jednom slučaju, prosvjednici su se skinuli do gaća — a nisu čak bili ni privlačni.
  • Prijetnje da ćete ubiti svoje protivnike. (“Ako pobačaj nije siguran, nećete biti ni vi.”)
  • Poticanje na pokušaj atentata.

Ništa od ovoga ne bi trebalo biti iznenađenje. Vi koristite nasilje na ulicama kako biste obranili nasilje u maternici.

Evo vijesti: Izgubit ćete. I razum i moralnosti su na našoj strani.

Sve što su pro-liferi predvidjeli, obistinilo se — uključujući čedomorstvo, eutanaziju, pobačaje na temelju spola i komercijalnu uporabu fetalnog tkiva.

Kad je Roe nanesen naciji, čuveni je talmudist i rabin Joseph Soloveitchik izjavio: “Ako ubijete fetus, doći će vrijeme kad će biti ubijana dojenčad.” Na to ste odgovorili — “U redu, ubijajte dojenčad!” — onu potpuno formiranu djecu koja su samo nekoliko trenutaka udaljena od rođenja. Logika je neodoljiva.

Nakon 3.300 godina judeo-kršćanske civilizacije, vratili ste nas u doba prinošenja ljudskih žrtava. U drevnom svijetu, pogani su žrtvovali djecu kako bi umirili svoje krvave bogove.

Vi se borite za održavanje prava žrtvovanja djece vašim bogovima — rodnoj ideologiji, seksu odvojenom od vrijednosti i pravima bez odgovornosti.

Nakon ukidanje Roea, obećali ste nam Ljeto bijesa. Ja kažem, samo izvolite.

Što više vrištite, prijetite, skrnavite i vandalizirate, to više ljudi tjerate na našu stranu. Ne mogu si pomoći a da ne budu revoltirani vašim taktikama.

Nakon ukidanja Roea, pobačaj će još uvijek biti legalan u državama koje kontrolirate, državama poput New Yorka, Kalifornije i Illionisa — državama koje su, onako usput, na rubu kolapsa zbog neobuzdanog kriminala, prekomjernog oporezivanja i drugih manifestacija progresivizma. Pobačaj na zahtjev se ondje savršeno uklapa.

Mogli biste se boriti protiv toga u državnim zakonodavnim tijelima i na sudu javnog mnijenja. Ali ne, vi želite neograničen pristup pobačaju koji će vam na srebrnom pladnju uručiti popustljivo pravosuđe.

Također želite da ga plaćaju porezni obveznici, uključujući one kojima je postupak odvratan. Želite prisiliti medicinsko osoblje da sudjeluje u tom pokolju – čak i kad to krši njihovu savjest. I, dok branite svoje “pravo” maltretiranja sudaca, želite spriječiti svoje protivnike da prosvjeduju ispred klinika za pobačaje. Izbor za tebe, ali ne i za mene.

Ništa od svega ovoga nema smisla. S druge strane, isto vrijedi i za legalizirani pobačaj.

Taj zvuk koji čujete na skupovima, marševima, pri vandaliziranju i ekshibicionizmu, smrtni je hropac bijednog pokreta.

Drugim riječima, dragi pro-pobačajci, pomažete nam staviti pobačaj u njegov grob.