Najavljena nova kategorija Emmyja: Najbolje prikrivanje pedofila

The Babylon Bee

NEW YORK, NEW YORK — Nacionalna akademija televizijskih umjetnosti i znanosti (NATAS) najavila je novu kategoriju za svoju dodjelu nagrada 2020. godine: “Najbolje prikrivanje pedofila.”

ABC News i CBS News su favoriti za nagradu, a za petama ih prati CNN na trećem mjestu. Prva dva nominirana kandidata zataškali su veliku vijest koja je mogla srušiti Jeffreyja Epsteina te otpustili ženu koja je procurila zvučni zapis rasprave u vezi te priče, dok je CNN nevoljko izvještavao o zataškavanju koje su provodile kolege iz navedenih stanica.




“Želimo prepoznati one televizijske stanice koje su hrabro prikupile informacije koje su mogle srušiti bogatog i moćnog pedofila i potom sakrile te informacije od javnosti”, rekao je glasnogovornik NATAS-a. “Izvješćivanje vijesti je od vitalnog značaja u osiguravanju da se kriminalci izvuku s iskorištavanjem ljudi, dokle god su ti kriminalci naši prijatelji.”

“Demokracija umire kad su ljudi informirani”, dodao je.

NATAS priznaje da će odabir pobjednika predstavljati težak zadatak i pretpostavlja da će do iduće jeseni 2020. godine biti nekoliko desetaka nominiranih u toj kategoriji.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.