Ocasio-Cortez upozorava naciju da izrađuje opsežan popis neuspjelih socijalističkih politika koje namjerava implementirati

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — U obraćanju naciji, zastupnica Alexandrija Ocasio-Cortez upozorila je svoje kolege Amerikance da ima opsežnu listu neuspjelih socijalističkih politika koje će implamentirati jednu po jednu.

Prijeteći je mahala svojom listom, zastrašujući naciju u videu koji je objavila na svojim raznim računima društvenih medija. Lista je navodno sadržavala stotine ekonomskih i socijalnih politika koje bi apsolutno uništile naciju. Od vladinih preuzimanja ključnih industrija do centraliziranog planiranja gospodarstva, popis je bio apsolutno prepun užasnih ideja. Ocasio-Cortez je upozorila zemlju da će ih implementirati ukoliko njezini zahtjevi ne budu ispunjeni.

“Ovdje u ruci imam popis 205 socioekonomskih politika koje su podbacile svaki put kad su bile implementirane”, rekla je prijetećim tonom, “i kunem se Karlu, implementirati ću ih ako budem morala.”

“Slušajte, već sam izgubila 25.000 radnim mjesta za svoje birače — samo zamislite što bih mogla učiniti cijeloj zemlji”, zaključila je zloslutno.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.