U genijalnom potezu, Trump podržao opoziv prisiljavajući tako demokrate da mu se suprotstave

The Babylon Bee

WASHINGTON, D.C. — Saslušanja u procesu opoziva postala su kaotična nakon što je predsjednik Trump najavio da podržava opoziv, prisiljavajući tim potezom demokrate da se suprotstave svojoj vlastitoj istrazi opoziva.

“Opoziv? Ja sam za. Odlična ideja. Najbolja ideja, možda ikad”, rekao je, dodajući da se “ionako malo umorio od sveg ovog pobjeđivanja”.

“Naravno, zašto ne. Opozovite me. Sviđa mi se to. Štogod. Sad ću ponovno pogledati Jokera. Odličan film. Kako je ime onom momku? Phoenix nešto. Bob Phoenix, tako je. Nevjerojatan glumac — apsolutno savršen.”




Demokrati su na brzini osudili njegove izjave. Pelosi je rekla: “Jasno je da Trump želi biti opozvan pošto nije dobar u ulozi predsjednika. Pa, mi ćemo mu pokazati par stvari prisiljavajući ga na ostanak u Bijeloj kući kako bi dovršio svoj mandat.”

“A Joker je desničarska propaganda”, rekla je, nasjednuvši tako na Trumpov plan da natjera demokrate na osuđivanje jednog od najuspješnijih i najomiljenijih filmova godine.

Jedan komentator na CNN-u sugerirao je da Trump podržava opoziv na zahtjev ruskog predsjednika Vladimira Putina ili onog lika iz Ukrajine ili “iz koje god zavjere koju smo pokušali progurati ovaj mjesec, zaboravio sam.”

U vrijeme objavljivanja, demokrati su se također povukli iz utrke za predsjednika 2020. godine kako bi Trumpa naučili pameti.

The Babylon Bee je satirična evanđeosko kršćanska web stranica.