SPENCER: Britanija počinjava samoubojstvo kako bi izbjegla da je nazovu rasističkom

Robert Spencer

Britanski Mailonline izvijestio je u petak kako je prema novom “osuđujućem” izvješću, “policija ignorirala seksualne napade na mlade djevojčice od strane azijskih silovateljskih ‘grooming’ bandi zbog straha od stvaranja rasnih tenzija…” “Azijske” je šifra britanskih medija za “muslimanske”.

Mail je dodao kako je “utvrđeno da je glavni inspektor iz Rotherhama priznao da je policija Južnog Yorkshirea zatvorila oči pred groznim slučajevima zlostavljanja… Neimenovani viši dužnosnik policije je rekao: ‘Budući da su to Azijci, ne smijemo dopustiti da ovo izađe u javnost.'” Otac jedne od žrtava se prisjetio: “Nije je bilo već tjednima, a on [glavni inspektor] je govorio kao da je ona odrasla osoba koja to radi po svojoj slobodnoj volji. Rekao je da se to događa već 30 godina i da su ih u njegovo doba zvali ‘P*** shaggers’. Rekao sam mu da je ona dijete i da je to zlostavljanje djece.”

I doista je i bilo. Ali muslimani su zaštićena klasa u Britaniji i mogli su nekažnjeno kršiti zakone, pošto su vlasti bile previše zabrinute zbog optužbi za “rasizam” i “islamofobiju” kako bi se suočile s njima.

U samo jednom gradu, Rotherhamu, britanski su dužnosnici “opisali svoju nervozu u vezi identifikacije etničkog podrijetla počinitelja zbog straha da će ih smatrati rasistima; drugi su zapamtili jasne smjernice svojih nadređenih da to ne čine.”

Niti se to događalo samo u Rotherhamu; diljem zemlje, vlasti su dopuštale neobuzdano divljanje muslimanskih silovateljskih bandi iz straha da će biti optuženi za “rasizam” i “islamofobiju” ako bi učinili bilo što u vezi s njima. Upravo to se dogodilo Tommyju Robinsonu kad se usudio skrenuti pozornost na ove bande i islamsku motivaciju koja stoji u pozadini njihovih aktivnosti.




Muslimanske silovateljske bande prošle su neprijavljene, neprogonjene i općenito nezaustavljene jer su krajnje lijeve organizacije uključujući Hope Not Hate, Faith Matters i Tell Mama, koje su vodile nemilosrdni rat protiv bilo koga tko se drznuo progovoriti o ovom pitanju. Oni su demonizirali svakoga tko se uopće usudio reći da postoje muslimanske silovateljske bande i nazivali ih “islamofobima”, “ispunjenima mržnjom” i “bigotima” te da se oni moraju zaustaviti. Vodili su kampanju za zabranu ulaska u zemlju Pamele Geller i mene, nakon što je jedan od događaja o kojima smo razgovarali trebao biti skup protiv muslimanskih silovateljskih bandi.

Hope Not Hate je sad uklonio dokaze, ali nekada je bilo moguće pretražiti pojam “grooming” (kako se ove bande obično nazivaju u britanskim medijima) na njihovoj web stranici. Vidjeli biste da je velika većina članaka koji spominju ovu praksu napadala one koji su ukazivali na nju i prosvjedovali protiv nje.

Životi desetaka tisuća britanskih djevojčica danas su upropašteni zbog fašističkih križara “protiv mržnje” Nicka Lowlesa i Matthewa Collinsa iz Hope Not Hate, Fiyaza Mughala iz Faith Matters i Tell Mama te njihovih prijatelja, pristaša i saveznika. A opet, Tommy Robinson je bio taj koji je otišao u zatvor. Kad bi Britanija danas imalo nalikovala nekakvom razumnom društvu, Lowles, Mughal i kompanija, a ne Tommy Robinson, bili bi podvrgnuti oštrim kritikama i došlo bi do temeljitog preispitivanja u javnosti o tome koliko su ljevičarsko savezništvo s islamskim supremacizmom i klevetničke kampanje protiv neprijatelja džihadskog terora nanijeli štete naciji i njezinim ljudima.

Ali Britanija danas nije razumno društvo, a ti zlokobni pojedinci — Lowles, Mughal i ostatak — i dalje imaju veliku moć i utjecaj u britanskom društvu. Ako će se Britanija ikad oporaviti i izbjegnuti kaos, građanski rat i šerijat, Loles, Mighal i ostali poput njih se moraju odlučno odbaciti i ukloniti sa svih utjecajnih položaja, a njihove organizacije razotkriti za ono što doista jesu.

Danas se javno piše o svemu tome, ali na koji način se situacija promijenila? Britaniji je potrebna ogromna transformacija u njezinoj političkoj kulturi, ali to sprječavaju isti oni strahovi koji su doveli do ovog sveobuhvatnog uništavanja života mladih djevojaka.

Britanija je postala nepravedna mala policijska država u kojoj je ilegalno kritizirati islam i masovnu muslimansku migraciju. Njezina smrt kao slobodnog društva došla je vlastitim rukama.