Merkelina globalistička koalicija protivi se većini njemačkog naroda, planira primiti 1.500 ‘maloljetnika bez pratnje’

Stan M

Twitter

Usprkos tome što se njemački narod snažno protivi tom planu, njemačka vlada i dalje želi nastaviti s planom primanja najmanje 1.500 “maloljetnika bez pratnje” i “izbjegličke djece”, izvijestile su lokalne dnevne novine Augsburger Allgemeine Zeitung.

Prema najnovijim anketama, samo 39,3 posto odobrava odluku, dok se 50,8 posto protivi tome. Kad se uzmu u obzir stranke, rezultati ankete su još upadljiviji.

Više od 71 posto pristaša Merkeline Kršćansko-demokratske unije (CDU), više od 75 posto glasača Slobodne demokratske stranke (FDP) i više od 95 birača Alternative za Njemačku (AfD) protivi se toj ideji.




Samo pristaše Zelene stranke, Ljevice i Socijaldemokrata gledaju pozitivno na nju, s više od 68 posto, 56 posto, odnosno 58 posto.

Slike s grčke granice, međutim, stvaraju drugačiju sliku od one miroljubivih izbjeglica. Na snimcima su uhvaćeni mnogi nasilni napadi na grčke graničare agresivnih, muških migranata vojne dobi.

U prošlosti, nakon migrantske krize 2015. godine, takozvani “maloljetni izbjeglice” često su bili muškarci vojne dobi. U jednom takvom primjeru, švedski je stomatolog otpušten i novčano kažnjen nakon što je otkrio da su u 80% slučajeva migrantska “djeca” koju je liječio zapravo bile odrasle osobe.