Obezglavljivanje Kristofora Kolumba je objava rata

Remix News

WPLG Local 10 via YouTube

Greta Thunberg, hiperaktivna, zabušantska božica novih komunista svjedočila je svom padu s trona. Njezini bivši akoliti pronašli su novi objekt obožavanja, a Gretin imidž, pomno izgrađen po cijeni od mnogo milijuna dolara, postao je gotovo zastario — barem zasad.

Ne, njezini sljedbenici nisu odjednom shvatili da ona nema niti jednu jedinu originalnu misao, a također nisu odjednom izrazili skepticizam zbog činjenice da su njezini milijarderski obožavatelji spalili milijune litara mlaznog goriva samo kako bi osobno upoznali svoju sveticu.

Jednostavna činjenica glasi da sad postoji nova zvijezda u crveno-zelenom pokretu koja je istisnula Gretu.

Njihova nova zvijezda je bivši osuđeni zatvorenik s nekoliko optužbi za nasilne zločine, koji je čak jednom opljačkao dom trudne žene držeći pištolj na njezinom trbuhu: nitko drugi do Georgea Floyda koji je umro sa snažnim opijatom fentanilom i speedom u svom sustavu.

Njega sad štuju glumci, YouTuberu i influenceri koji vode svoje sigurne živote na pristojnoj udaljenosti od susjedstva opustošenih kriminalom i koji imaju dovoljno slobodnog vremena da neprestano brinu o “jednakosti”, terminu koji nitko od njih ozbiljno ne primjenjuje u svojim vlastitim privilegiranim životima.

Ili su barem dovoljno zabrinuti za jednakost deset minuta dnevno koliko je potrebno za objavljivanje komentara na društvenim medijima.

Ovi bogati antirasistički komunisti se potom udobno zavale u svoje vrtne stolice s pićem u ruci, potvrđujući s dubokim zadovoljstvom da Alejandro i Pablo održavaju njihove živice uredno podšišanima, da Rodrigo kosi travnjak, a Deshone i Dylien, njihova dva kršna, naoružana zaštitara uredno štite njihova velika imanja ograđena impresivnim zidovima.




U međuvremenu, ti isti ratnici socijalne pravde nastavljaju slaviti bilo koju vijest o rasformiranju policijskih snaga. Ovi milijunaški glumci i influenceri vjerojatno su samo u filmovima vidjeli susjedstva Georgea Floyda, samo povremeno šaljući svoje kućno osoblje da pokupe nekoliko grama droge iz tih lokaliteta.

Nikada nismo mogli ni zamisliti da ćemo u bilo kojem trenutku osjetiti nostalgiju za fenomenom Thunberg, ali osjećamo. Greta barem nije bila kriminalac, a možda je čak bila i dobronamjerna. Zbog kriminalca koji je umro tijekom policijske intervencije, rulja sad uništava kipove ljudi prema kojima George Floyd nije ništa. Oni pozivaju na uklanjanje Gandhijevih statua u Britaniji, sorosevske rulje oskvrnjuju kip Winstona Churchilla, a nekoliko statua Kristofora Kolumba je obezglavljeno u Sjedinjenim Državama.

U međuvremenu, liberalne elite im plješću zbog toga, barem tako dugo dok njihovi domovi nisu ti koji se pljačkaju i zapaljuju. Danas, to su samo kipovi velikih ličnosti iz prošlosti, ali sutra oni će možda početi spaljivati knjige, a prekosutra će svatko tko je rođen bijeli i koji ne glasa za anarhiste imati razloga za strah.

Ovo je rat.