Epski neuspjeh #BoycottNRA: Članstvo NRA u velikom porastu

John Porter

Već prije smo vidjeli ovaj film: desi se nešto loše. Ljevica to koristi kako bi obnovila svoju 40-godišnju vendettu protiv NRA. U tom nastojanju idu 110 puta predaleko (pogledaj: Aktivist David Hogg pohvaljuje prijedloge za ekstremni nadzor oružja svojih tinejdžerskih kolega i Parklandski tinejdžeri organizirani od strane SVIH liberalnih interesnih skupina). Kada je sve rečeno i učinjeno? Jedini rezultat je povećanje članstva u NRA.

Od 4900 posto.

Traženi pojam za ‘NRA članstvo’ na Googleu porasao je za oko 4900% od tjedna prije masakra u Parklandu, 14. veljače, a novi članovi skupljaju se kako bi podržali prava vlasnika oružja.

Neki povremeni pristaše prava na oružje izjavili su da ih na članstvo potaknuli glasni napadi na NRA u medijima i preživjeli iz Parklanda poput Davida Hogga.

“Hvala David Hoggu na inspiraciji”, napisala je jedna korisnica Twittera. “Poklonila sam mužu članstvo u NRA. Mislim da je ovo važno vrijeme da ih podržimo”, dodala je i priložila snimku zaslona sa e-mailom koji je potvrdio članstvo.

Ostali novi NRA članovi izjavili su da su bili prinuđeni pridružiti se zbog osjetne medijske pristranosti i žurbe da se osudi pravo na oružje nakon pucnjave u kojoj je poginulo 17 osoba.

“Nakon 10 minuta CNN-ove rasprave u “gradskoj vijećnici” već sam počeo tražiti prikadan sef za oružje, najbliže prodavaonice oružja, edukacije za sigurno baratanje oružjem i članstvo u NRA”, napisao je Robert Norman za The Federalist.

Članstvo NRA prije toga iznosilo je 5.000.000 članova. Nema podataka koliko sad iznosi. Iako je 5 milijuna znatno veća brojka od tweensa koji planiraju marš na Washington. Sve dok ih fidget spinneri ne ometu i počnu razmišljati o nečem drugom.

Osim toga, ništa od ovog nema veze sa oružjem. Ima sve sa NRA koja je učinkovita u izuzimanju glasova. To je razlog vendette ljevice koja ih želi vidjeti delegitimizirane i uništene. Sve što su uspjeli napraviti je više glasača pro-oružja. U međuvremenu liberali se fokusiraju na indoktriniranje djece koja nemaju pravo glasa.

Jedan bod za NRA.