Crni vlasnik oružja ‘zakucao’ vladu: Zašto želite uzeti moja prava?

Amber Randall

Screenshot/YouTube

Crni vlasnik oružja ‘zakucao’ je sve one koji žele ograničiti pristup oružja ljudima koji poštuju zakone, tijekom sastanka Gradskog vijeća u utorak na kojem se raspravljalo kako se boriti protiv nasilja oružjem.

“Želite ograničiti moje pravo na kupovinu oružja i mogućnost da se zaštitim od istih onih ljudi o kojima govorite ovdje večeras”, rekao je Mark Robinson iz Greenboroa u saveznoj državi Sjevernoj Karolini. “Građani koji poštuju zakone ove zajednice i drugih zajednica, mi smo prvi koji se oporezuju, posljednji koji se uzimaju u obzir i prvi koji su kažnjeni kad se dogode onakve stvari.”

Robinson je govorio na sastanku gradskog vijeća, koji se održao kako bi se raspravilo na koji način se boriti protiv nasilja oružjem i da li treba otkazati nadolazeći “Gun and Knife Show”. Vlasnik oružja iz Greensboroa tvrdi da je davno prošlo vrijeme kad je vlada slušala “većinu” u Americi: građane koji poštuju zakone i koji bi mogli kupiti oružje.

“Ja sam većina. Ja sam građanin koji poštuje zakon i koji nikad nije upucao nikoga”, rekao je Robinson. “Nikad nije počinio ozbiljan zločin. Nikad nije počinio krivično djelo. Nikad nisam napravio ništa takvo. Čini mi se da svaki put kad imamo jednu od tih pucnjava, nitko ne želi staviti krivnju tamo kamo spada, pred noge pucača. Želite staviti pred moje noge. Želite to okrenuti i ograničiti moja prava.”

OBAVEZNO POGLEDATI INSPIRIRAJUĆI GOVOR: