Planirano roditeljstvo će potrošiti 30 milijuna dolara na nadolazeće izbore

Paul Bois

Slavne osobe i feministi vikali su poput pilića od trenutka kad su konzervativci spojili termine “defundirati” i “Planirano roditeljstvo”.

“Mislite na sve žene koje će umrijeti!” vikali su često.

Abourtus konglomerat Planirano roditeljstvo prima ogromnih pola milijarde dolara od poreznih obveznika godišnje, novac koji dobivaju ucjenjujući javnost kako bi sponzorirala njihove operacije. Ipak, dok s jednom rukom drže lončić i prose na ulici, istovremeno iza leđa skrivaju u drugoj ruci torbu punu novca. Ako Planirano roditeljstvo toliko žudi za sredstvima, kako su u stanju izvući nevjerojatnih 30 milijuna dolara za nadolazeće “midterm” izbore?

Prema LifeNews, Planrano roditeljstvo održat će svoju van-Broadwaysku izvedbu predstave “Veliki potrošač” u državama Floridi, Michiganu i Nevadi, gdje će ciljati na mobilizaciju 2,5 milijuna birača za nadolazeće izbore.

“U ponedjeljak, pro-abortus koalicija, koja se naziva ‘Pobjedi pravdo’, najavila je planove da dopre do 2,5 milijuna birača koji se sastoje od mladih osoba, žena i ‘ljudi od boje'”, izvještava LifeNews.

Koalicija će se usredotočiti na ključne utrke za američki Senat u nadi da će blokirati buduće pro-život zakone koji bi trebali izaći iz ove administracije, uključujući defundiranje Planiranog roditeljstva. Najvažnije, američki Senat pun pro-abortus demokrata značio bi blokadu Trumpovih kandidata za suce. Čak i sa Senatom kojeg kontroliraju republikanci, iako tijesno, demokrati još uvijek posjeduju moć da opstruiraju pro-život zakone.

Trumpova administracija, iako je potpisala omnibus zakon koji bi trebao financirati pobačajnog diva, bila je poprilično neprijateljski raspoložena prema Planiranom roditeljstvu, uključujući ponovno uvođenje Mexico City politike, koja defundira globalnu inicijativu Planiranog roditeljstva. Deirdre Schifeling, izvršna direktorica Glasa za planirano roditeljstvo, rekla je da će “midterm” izbori biti osvojeni aktiviranjem korisnih idiota.

“Trump-Pence administracija pokrenula je diskriminirajuća pravila i politike koje potkopavaju naša osnovna prava i slobode”, rekla je Schifeling. “Da bismo pobijedili u 2018., moramo usmjeriti jedinstvenu energiju i aktivizam koji smo vidjeli kao odgovor na ove napade prema pobjedi na glasačkim mjestima.”

Planirano roditeljstvo potrošilo je više od 38 milijuna dolara kako bi podržalo Hillary Clinton i ostale demokrate tijekom izbora 2016. godine. Organizacija godišnje izvrši oko 320.000 pobačaja.