Je li ‘Solo: A Star Wars Story’ opravdao očekivanja? Prve reakcije recenzenata su ovdje.

James Barrett

Buena Vista

Pošto su ljubitelji kina ove godine već uživali u dva blockbustera koja su opravdala sva očekivanja, hoće li biti isti slučaj i s trećim, “Solo: A Star Wars Story”?

Službene recenzije neće biti objavljene do 15. svibnja, ali možemo vidjeti inicijalne reakcije recenzenata koji su objavili tweetove s prvim dojomovima nakon što su dobili šansu da prisustvuju prvom javnom prikazivanju filma Rona Howarda u četvrtak navečer. Iako reakcije nisu toliko nadmoćno dobre kao što je to bio slučaj s “The Black Panther” i “Infinity War”, recenzenti su poručili ljubiteljima filma da se za dva tjedna spreme za “apsolutnu zabavu”. Dolje su navedeni neke od reakcija recenzenata, istaknute od strane USA Today, poredane od najviše entuzijastičnih do onih malo neodlučnijih.

Neki od recenzenata su “pali na guzicu“, uključujući Jacki King iz IGM-a, Umberta Gonzaleza iz Wrap-a, Chris Taylora iz Mashable i Nerdist-ovu Michelle Buchman:

Drugi su rekli da su se “super proveli” iako je bilo nekih “grubih rubova”, uključujući SyFy-ovu Jennu Busch i Kate Erbland iz IndieWire-a:

Većina misli da je većina zvijezda filma opravdale svoje uloge, uključujući Angie Han iz Mashable:

Neki su od recenzenata, međutim, dali do znanja da ovo definitivno nije njihov najdraži Rat Zvijezda, uključujući Collider-ove Dennis Tzenga i Perri Nemiroff:

“Solo” počinje igrati u kinima u petak, 25. svibnja. Pogledajte trailer ispod: