WALSH: Radikalna LGBT rulja odlučila kazniti Jacka Phillipsa zbog njegove vjere

Matt Walsh

Screenshot: YouTube/ABC

Kao što je Daily Wire izvijestio ranije danas, Komisija za građanska prava države Colorado ponovno se obrušila na Jacka Phillipsa i njegovu Masterpiece Cakeshop radnju. Komisija je retorički kritizirala odluku Vrhovnog suda tijekom debakla oko torte za gay vjenčanje, a sada se ponovno vraćaju u sličnoj priči.

Ovaj put, čovjek po imenu Autumn Scardina nazvao je slastičarnu i zatražio tortu koja će slaviti njegovu “tranziciju” u ženu. Phillips je pristojno odbio uslugu, navodeći svoje vjersko uvjerenje da je spol nepromijenjiv. Trebao bih dodati da ovo nije samo vjersko uvjerenje. Ovo je uvjerenje utemeljeno u znanosti i stvarnost svih duševno zdravih ljudi. Tijekom idućih nekoliko mjeseci, slastičarna je dobivala pozive sa zahtjevima za torte koje bi slavile uporabu droge, sotonizam i ostale izopačene i vugarne stvari. Phillips vjeruje kako je Scardina odgovoran za sve te pozive.

Očigledno je da je Phillips taj koji se ovdje uznemirava, ali Komisija za građanska prava Colorada svejedno je otvorila istragu. Nekako su uspjeli pronaći opravdanu sumnju da je diskriminirao Scardinu. Sada, osim ako to ne zaustavi savezni sud, Phillipsa će ponovno vući kroz pakao suđenja.

Ovo je očito kao dan — ali svejedno ću napomenuti — da je Komisija za građanska prava Colorada skup osvetoljubivih zlostavljača dostojnih prezira. Cijela agencija bi trebala biti zatvorena, a tirane koji je vode trebalo bi osobno tužiti do njihove financijske propasti. Ovo su zli ljudi. A čini se da su toliko prevladani i vođeni ovom bezumnom zloćom da sada ne uspjevaju prikriti niti tu činjenicu. Odustali su od šarade. Maske su spuštene. Oni mrze kršćane i žele kazniti Phillipsa zbog kršćanstva. To je pravi razlog ovog lova na vještice. Sada je ta činjenica postala nepobitno jasna.

Ne postoji čak niti naznaka da su povrijeđena “prava” ovoga puta. Prije su mogli optužiti Phillipsa da je izrađivao torte samo za heteroseksualce — što je bilo obmanjujuće i irelevantno — ali čak niti ta tvrdnja ovdje nije opravdana. Nije kao da je Phillips ikad napravio tortu za nekoga tko je slavio što je ostao isti spol. Ne postoji suprotni primjer za kojeg Phillips prodaje tortu. Bilo da postajete žena ili postajete muškarac ili postajete vukodlak ili se pridržavate svog biološkog identiteta, Phillips vam neće prodati tortu kako bi proslavili taj događaj.

Scardina također ne može tvrditi da je emocionalno traumatiziran. Očigledno je da je postavljao zamku za Phillipsa, nadajući se kako bi dobio priliku za podizanje tužbe. Gay par se također ustremio na Phillipsa, ali ipak ne toliko očito. I što je na kraju, dovraga, torta za spolnu tranziciju? Je li to nekome stvar? Hoće li najprogresivnije slastičarne na Zemlji imati nešto slično u svom repertoaru? Dobro je da nije tražio tortu za pobačaj. To je vrsta torte koju naručujete ako želite da vaš zahtjev bude odbijen.

Dakle, ovaj put se ne skriva stvarni cilj. To je anti-kršćanski bigotizam, jasno i glasno. Uvijek je bio. Svi ti slučajevi — napadi na kršćanske slastičare, cvjećare, fotografe, itd. — su, i uvijek su bili, akti osvete protiv kršćana. Ništa više. LGBT rulja želi Jackovu glavu na pladnju i toliko dugo će ga proganjati dok im se to ne ostvari.

Možda će uskoro zatražiti od Phillipsa da doslovno stavi svoju glavu na tortu, a potom će podići tužbu kada pristojno odbije dekapitirati se. Siguran sam da će i u tom slučaju Komisija za građanska prava pronaći gomilu “opravdane sumnje”.